Την ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα έβγαλε τον Ανδρουλάκη ο Αρναούτογλου και ψιλό-πάτωσε

 

Δύσκολη βραδιά η χθεσινή σε επίπεδο τηλεθέασης, δεδομένου ότι είχε ποδόσφαιρο… Έτσι λοιπόν η εμφάνιση του Νίκου Ανδρουλάκη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The2night show” ήταν μέτρια! Δεν κατάφερε να συγκεντρώσει νούμερα… Αφήστε δε, που βγήκε πολύ αργά, για ευνόητους λόγους υποθέτουμε! Η συνέντευξη του ΠΑΣΟΚ με το ρολόι που λέει ο λόγος ξεκίνησε στη μια τα μεσάνυχτα! Δύσκολη ώρα… Αφού ως γνωστόν τέτοιες ώρες βγαίνουν τα φαντάσματα!

Η εκπομπή λοιπόν που φιλοξένησε στην αρχή την ηθοποιό Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και στη συνέχεια ένα παιδί 8,5 χρόνων… Και φυσικά τον Νίκο Ανδρουλάκη στο τέλος, συγκέντρωσε μόλις ένα 8,8% στο δυναμικό κοινό και 11% στο σύνολο.

Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα νούμερα για πολιτικό αρχηγό θεωρούνται ικανοποιητικά… Ωστόσο η συνέντευξη δεν “έπαιξε” σημαντικά, δεν αναπαράχθηκε δηλαδή… Στα κοινωνικά δίκτυα όταν ανέβηκε τα μεσάνυχτα οι προβολές ήταν εξαιρετικά χαμηλές, στη συνέχεια βελτιώθηκε, αλλά όχι θεαματικά.

Επι της ουσίας της συνέντευξης, οι πολίτες έμαθαν πώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έγινε από Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, πώς έχασε ένα στοίχημα και έκανε μετά μπατζιν τζαμπινγκ, και ότι σε ένα ταξίδι κάπου στην Ινδία τον απείλησαν με έναν καθρέπτη για να του πάρουν την τσάντα.

Comments are closed.