Η ΛΑΕ ΑΑ καταγγέλλει το κάψιμο προεκλογικού περιπτέρου στο Κερατσίνι

 

Καταγγέλλουμε το κάψιμο και τον βανδαλισμό του προεκλογικού περιπτέρου του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη στο Κερατσίνι το βράδυ πριν την 9η Μάη, ανήμερα της αντιφασιστικής νίκης των λαών.

Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η παρουσία, ο πολιτικός λόγος και η δυναμική που έχει το ΜέΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη ενοχλεί τις συστημικές, μνημονιακές δυνάμεις, αυτές που σκοπεύουν να πάρουν το ελεύθερο στις επερχόμενες εκλογές να συνεχίσουν την λεηλασία των λαϊκών κατακτήσεων και των ελευθεριών.

Το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη τρομάζει την ολιγαρχία και γι’ αυτό είναι στόχος τέτοιων θρασύδειλων επιθέσεων μέσα στη νύχτα.

Δεν είναι ανεκτές τέτοιες ενέργειες τραμπουκισμού και φίμωσης, ιδιαίτερα σε μία περιοχή στην οποία έχουν δοθεί τεράστιες μάχες απέναντι το φασισμό και στη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Το βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να περάσουν μηνύματα τρομοκρατίας και εκφοβισμού. Ο αγώνας για τη ρήξη με τις αντιλαϊκές πολιτικές, τη φτώχεια, την ερήμωση της κοινωνίας, τον αυταρχισμό και την καταστολή θα συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά, για ισχυρή λαϊκή, κοινωνική και πολιτική αντιπολίτευση, για ισχυρούς κοινωνικούς αγώνες!

Comments are closed.