Από το ελληνικό FBI στα τουρκικά κομάντα

 

Ο Γιάννης με ένα «ν» θέλει να φτιάξει το ελληνικό FBI και η Ράνια Τζίμα κολλάει (και ρωτάει) για κάτι πράγματα μικρά! Καρδιά μου όλα επιτρέπονται τη νύχτα… σε βραχονησίδες και νησιά!

Νόμιζε ότι μιλούσε στον Φλώρο και ζητούσε να της πει το επιχειρησιακό σχέδιο για ανακατάληψη (βραχονησίδας από Τούρκους)… Κορίτσι μου, το Γιάννη με ένα «ν» έχεις απέναντι σου! Προφανώς είναι δικό σου το πρόβλημα που δεν κατάλαβες τι κάνουμε όταν έρχονται τα τουρκικά κομάντα! «Δημητρούλα» μου γεια σου πάρτα όλα δικά σου!

Σοβαρά όμως τώρα, αν η ερώτηση στον Γιάννη Βαρουφάκη για το τι θα κάνει εάν Τούρκοι κομάντο καταλάβουν ελληνική βραχονησίδα είχε στόχο να ενημερωθούν οι πολίτες (μέσω αυτής) τη γνώμη του για τα ελληνοτουρκικά, είναι επιεικώς άστοχη! Διότι η συγκεκριμένη ερώτηση είναι αυστηρά επιχειρησιακού χαρακτήρα και δεν μπορεί να απαντηθεί από πολιτικό. Απαιτεί στρατιωτικές γνώσεις. Και επιπλέον όλο αυτό δεν επιτρέπεται να γίνει δημόσια.

Το μόνο λοιπόν που θα μπορούσε να απαντήσει ένας πολιτικός σε αντίστοιχη ερώτηση είναι, ή θα τους πετάξουμε στη θάλασσα (χωρίς να εξηγήσει πώς) ή θα αφήσουμε τη σημαία να την πάρει ο αέρας (όπως είχε πει μια άλλη ψυχή)… ή αυτό που είπε ο Γιάννης Βαρουφάκης θα αρχίσω τα τηλέφωνα σε όλους!

Comments are closed.