Ε, όχι και σούπα το debate!

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Πάντως για να λέμε την truth και να μη μένουν τα λάθος info στον αέρα, το ντιμπέιτ φέτος μια χαρά ήταν! Τηρουμένων των αναλογιών always και του ασφυκτικού πλαισίου έτσι; Αλλά μια χαρά ήταν κάνουμε repeat. Ούτε σούπα, ούτε πιλάφια! Μια χαρά nice!

Και το νεύρο του είχε και πολλά σημεία που ήταν interesting είχε και ωραία questions, τα everything! Ελάτε τώρα! Δεν ήταν σούπερ ντούπερ ο Σρόιτερ που στρίμωξε τον Ανδρουλάκη με το καλησπέρα σας, γιατί δεν έχει συναντήσει τον prime minister τόσο καιρό και την τάπα με πόσους έχει βρεθεί διεθνώς; Ελάτε τώρα! Που τα πήρε στο κρανίο ο president! Πίτσες και κόκα κόλες κερασμένα στους viewers από τον άνκορμαν του Alpha!

Και η Τζίμα όμως επίσης, το τράβαγε το ποπ κόρνι! Μια χαρά στην τσίτα always το woman.. Στις επάλξεις!

Αυτά guys μου για να μη λέμε μετά την επομένη ότι το μετάνιωσα, ήταν χάλια, βαρετό και δεν ξανα πάω και δεν συμμαζεύεται. Αυτά ήταν γνωστά hello! Μάλλιασε η γλώσσα του Χατζηνικολάου να τα μπουμπουνάει! Αλλά όταν ρίχνεσαι στη μάχη, εκεί πολέμα. Μην κλαίγεσαι και αναμασάς τις καραμέλες για να δικαιολογήσεις το boring που ξεχείλιζε από το πλάνο σου! Ε χάιντε έλεος κάπου με τη μούφα!

Comments are closed.