Εκτός από την άποψη του Λιάγκα υπάρχει και αυτή

… για την ελληνική συμμετοχή στη Γιουροβίζιον

Εκτός από τον Γιώργο Λιάγκα που εγκαίρως τοποθετήθηκε αρνητικά για την ελληνική υποψηφιότητα στη Γιουροβίζιον… Υπάρχουν και οι θιασώτες του τραγουδιού και του πιτσιρικά που έδωσε τη μάχη (μόνος του) και την έχασε!

Ο λόγος για τον στιχουργό, ραδιοφωνικό παραγωγό και υποψήφιο στον Νότιο Τομέα της Αθήνας με τη ΝΔ Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, αλλά και τον Μάκη Πουνέντη που πιστεύουν ότι ο πιτσιρικάς πάλεψε μόνος του με τα θηρία!

Συγκεκριμένα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα για την ελληνική αποτυχία: «Μπράβο στον πιτσιρικά! Ότι έκανε μόνος του. Και ότι σώσει μόνος του. Η σκηνοθεσία, καμία ιδιαίτερη ιδέα η δημιουργία, αλλά κ το μουσικό playback του κομματιού υπονομευτικό με 2ο κουπλέ εντελώς άδειο στο οποίο δεν ακουγόταν κανένα όργανο παρά μόνο η φωνή του».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μάκης Πουνέντης που τόνισε: «Αλήθεια τώρα, γιατί το έκαναν αυτό στο παιδί? Ολομόναχο στη σκηνή? Χωρίς υποστήριξη φωνητικών? Και η καλλιτεχνική επιμέλεια τόσο άστοχη και άσχετη με το τραγούδι? Πάντως, το παιδί αν κι έτρεμε από το άγχος του, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του. Αλλά, το κοινό διάλεξε αυτό το τραγούδι…».

Comments are closed.