Ο Τσίμας, ο Ανδρουλάκης και το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου

 

Η περιέργεια είναι ανθρώπινη, κι ας λένε (Έλληνες και ξένοι) ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα! Οταν μάλιστα πρόκειται για δημοσιογράφους, η περιέργεια είναι κινητήριος δύναμη! Από όλα αυτά λοιπόν δεν εξαιρούνται ούτε οι δημοσιογράφοι του πολιτικού ρεπορτάζ, οι ερευνητές δημοσιογράφοι, ακόμη και εκείνοι που έχουν συνδέσει το όνομα τους με μεγάλα και σοβαρά ρεπορτάζ, όπως για παράδειγμα ο Παύλος Τσίμας.

Με άλλα λόγια δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι ο Παύλος Τσίμας δεν έχεις περιέργεια για τα απλά και καθημερινά θέματα που επιπλέουν στον αφρό της επικαιρότητας! Για θέματα που “μυρίζουν” κλειδαρότρυπα, και απασχολούν τα “ελαφριά” προγράμματα της τηλεόρασης (βλ. πρωϊνάδικα) ή τις gossip στήλες των εφημερίδων και των sites! Όπως για παράδειγμα το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη… Ένα διαζύγιο που πήρε μια παράξενη τροπή αιφνιδιάζοντας τα Μέσα, αλλά και την κοινή γνώμη, αφού το ζευγάρι βρέθηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων για να λύσει τις διαφορές του.

Ο Παύλος Τσίμας λοιπόν την περασμένη Πέμπτη (μια ημέρα μετά το debate) φιλοξενούσε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον ΣΚΑΙ τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη… Εκεί βγήκαν και οι απαραίτητες σελφι, που πρόδωσαν την “περιέργεια” των θαμώνων στο ραδιοθάλαμο… Μιας και στον υπολογιστή που υπάρχει δίπλα στον Παύλο Τσίμα που φωτογραφίζεται με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο που τον συνοδεύει, μια ανοιχτή σελίδα που αναφέρεται στον χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη! Άλλωστε μια ημέρα πριν είχε προηγηθεί η συνέντευξη Μαραντίνη στον Γιώργο Λιάγκα (ΑΝΤ1), και όσοι δεν μιλούσαν για το debate, μιλούσαν για το διαζύγιο!

Comments are closed.