Αν μπορείς κουνήσου εκεί όχι στην Αντζυ Σαμίου

 

Ο Μικρούτσικος σχολιάζει Πορτοσάλτε

Στο πρωινό της Κατερίνας Καινούργιου συζητούν για τον Άρη Πορτοσάλτε που ασχολήθηκε με την Αντζυ Σαμίου, λέγοντας χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ALPHA, «Δεν περίμενα ότι η Αντζυ Σαμίου θα γίνει θέμα σε πολιτική εκπομπή»!

Για να πάρει τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος και να πει σχετικά: «Θα ήθελα να πω στον κύριο Άρη Πορτοσάλτε ότι έπρεπε να σχολιάσει και το ότι στη χθεσινή του ομιλία στο Σύνταγμα ο κύριος Κουτσούμπας έκλεισε με απόσπασμα ενός λόγου του αδερφού μου, του Θάνου Μικρούτσικου, και μετά με Μίκη Θεοδωράκη» για να προσθέσει, «Εκεί ας μπορέσει να κουνηθεί, που μου έπιασε την Άντζυ τώρα με αφορμή ένα τραγούδι της. Γιατί δε μιλάς εκεί, μεγάλε; Και βρίσκεις το «Πιο χαμηλά» δήθεν για να κεντήσεις; Αλλά… αυτοί είστε»!

Και ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατέληξε λέγοντας, «Τα κριτήρια, τον λόγο και τον τρόπο του καθένα να τον κρίνουμε. Ξαφνικά η κυρία Μποφίλιου στην πυρά, ενώ τον κύριο Σαββόπουλο τον υμνούσε το πρωί. Μόνο που δεν άκουσα το «Βρώμικο Ψωμί»… Αλλά γιατί να το ακούσω; Άμα το τρως… Μουσικά μιλάω πάντα»!

Comments are closed.