Τι δείχνει η τελική “δημοσκόπηση” από την “περιφέρεια” της εγχώριας επιχειρηματικής ελίτ;

Ποιοι στηρίζουν Δένδια, Αχτσιόγλου, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Χαρίτση, Μαριλίζα… Ποιοι γόνοι θέλουν ΠΑΣΟΚ…

Όλα δείχνουν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, διατηρεί ένα ισχυρό προβάδισμα στη συγκεκριμένη περιφέρεια. Δεν είναι τυχαίο που το σύνολο των καναλαρχών (εκτός ενός) θέλει νίκη με αυτοδυναμία, και αν γινόταν από την πρώτη Κυριακή. Κάποιοι μάλιστα, βιάζονται διότι θα χρειαστούν βοήθεια για να λύσουν προσωπικά τους θέματα άμεσα! Διαφορετικά θα “σκάσουν” (και στο μιντιακό σύστημα) βόμβες! Σε αυτό το group είναι και η πλειοψηφία των εφοπλιστών.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, σε αυτό το γκρουπ υπάρχουν επιχειρηματίες που “στηρίζουν” και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Προσοχή, όχι όλοι!

Από την άλλη, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Υπάρχει στήριξη προς ενα μικρό κομμάτι βουλευτών της ΝΔ, με επίκεντρο τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια. Επιπλέον, θεωρείται δεδομένη η στήριξη σε πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ (σε πρόσωπα, όχι στο κόμμα), με επίκεντρο την Έφη Αχτσιόγλου (ισχυρή στήριξη από έναν), και όχι μόνο όπως Χαρίτσης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Επιπλέον, θα ήθελαν ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ. Σε αυτό το group συμμετέχει μεγάλοεπιχειρηματίας-καναλάρχης, πανίσχυρος βιομήχανος, αλλά και η έκπληξη έρχεται από γόνο, γένους θηλυκού, πανίσχυρης οικογένειας, η οποία απασχολεί τα μίντια με τις αναρτήσεις της στα social media… Το σκορ σε πλήθος ατόμων, είναι 90-10 υπέρ της πρώτης ομάδας!

Comments are closed.