Η πιο cringe συνέντευξη της προεκλογικής περιόδου

 

Μακράν η πιο cringe συνέντευξη της παρούσας προεκλογικής περιόδου ήταν του Αλέξη Τσίπρα στη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΙ! Χθες τελευταία ημέρα πριν οι πολίτες πάνε στις κάλπες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό μας». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Τσιπρας μιλάει σε ψυχαγωγική εκπομπή, έχει προηγηθεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Δανάη Μπάρκα.

Ωστόσο η χθεσινή συνέντευξη από την αρχή ήταν «άβολη» και «ανατριχιαστική»… Από τον τρόπο που η Φαίη καλωσόρισε στο πλατό τον Τσίπρα, το τραγούδι που είχε από κάτω, ο χαιρετισμός που έκαναν, όλο έμοιαζε σαν να υποδέχεται τον Λευτέρη Πανταζή στο στούντιο!

Αλλά και αμέσως με το που ξεκίνησε η συνέντευξη ο Τσίπρας πέταξε τη φράση «μεσημεριανάδικα» για να τον διορθώσει η Φαίη και να του πει (διακριτικά), λέγονται «ψυχαγωγικές εκπομπές»! Κριντζάραμε!

Αλλά έχει και συνέχεια όταν η Φαίη είπε στον Τσίπρα ότι η μαμά της τον θαυμάζει! Και εκείνος της απάντησε – περίπου, ότι έχει πέραση στις ηλικιωμένες! Τότε η Φαίη του λέει «Τη χάσατε τώρα που την αποκαλέσατε ηλικιωμένη»… Και ο Τσίπρας προσπάθησε να το διορθώσει απευθυνόμενος στη μαμά από το Κιλκίς! Όλο cringe!

Η αποθέωση όμως είναι όταν συζητούν για τον Διονύση Σαββόπουλο! Σε κάποιο σημείο λοιπόν ο Τσίπρας ειρωνεύεται τον πρωθυπουργό λέγοντας «Αν είναι φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ένας λόγος παραπάνω να τον στηρίξει… Διότι οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται» και η Φαίη που δεν έχει καταλάβει την ειρωνεία κουνάει το κεφάλι της καταφατικά! Πόσο άβολο! Πόσο όμως;

Μετά η Φαίη λέει το ανεπανάληπτο (στην ίδια ενότητα Σαββόπουλος) στον Τσίπρα για να τον καλοπιάσει (;), για να μην νιώσει άσχημα (;) για να μη στεναχωρηθεί (;)… Αλαλου, γιατί τελικά λέει κάτι που είναι οριακά μειωτικό, και κυρίως ανάποδο από αυτό που φαίνεται ότι έχει πρόθεση να πει! Πετάει λοιπόν το αμίμητο: «Και ‘σεις έχετε καλλιτέχνες όχι με αυτή την ιστορία, που δημόσια σας υποστηρίζουν»! Ιιιιιιιιιιιιιιιιι

Comments are closed.