Κωνσταντινόπουλος: Να ζήσουν οι πολίτες μέρες ΠΑΣΟΚ

…ο στόχος

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μίλησε στα «Παραπολιτικά» 90.1 FΜ, στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:
Ο.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να είναι ο άλλος ιδεολογικός και πολιτικός πόλος απέναντι στη ΝΔ και τη συντηρητική παράταξη και στόχος είναι να κυβερνήσει τη χώρα. Κατανοούμε ότι αυτός το στόχος δεν μπορεί να επιτευχθεί τώρα για αυτό θέλουμε με κάθε τρόπο να μπορέσουμε να έχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό για να παλέψουμε πολιτικά για τις θέσεις και τις αξίες μας. Δηλαδή να είμαστε μια εναλλακτική πρόταση χωρίς τοξικότητα, χωρίς διχασμούς, μια πρόταση η οποία θα αγωνιστεί για δημόσιο εθνικό σύστημα υγείας, για να καταργηθεί επιτέλους ο νόμος Κατρούγκαλου, για να μπορέσουν να πάρουν τα βαρέα και ανθυγιεινά οι γιατροί μας, για την προσωπική διαφορά, για να υπάρχει κοινωνική κατοικία και να απαντήσουμε στο μεγάλο πρόβλημα του δημογραφικού, για πολιτικές που αφορούν τον καθένα ξεχωριστά για αυτό είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να αγωνιστούμε το επόμενο χρονικό διάστημα και πιστεύουμε ότι αυτό το ρόλο μπορεί να τον παίξει καλύτερα το ΠΑΣΟΚ.
Ο.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Στοχεύουμε σε όλους τους ψηφοφόρους. Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας με τον τρόπο που πολιτεύτηκε έστειλε ένα πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου στη ΝΔ, και δικούς μας ψηφοφόρους. Βρήκα πολλούς ψηφοφόρους μας οι οποίοι μου είπαν ότι δεν μπορούμε να σας ψηφίσουμε γιατί φοβόμαστε αυτά που λεει ο κ. Τσίπρας. Σε όλους τους ανθρώπους λέμε ότι σήμερα είναι η ώρα να υπάρξει μια συμμετοχή στην προσπάθεια ώστε να υπάρξει άλλος εναλλακτικός πόλος απέναντι στη ΝΔ. Λέμε στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, στους ανθρώπους του προοδευτικού χώρου ότι δεν μπορείτε να είστε στην ίδια κάλπη με τον Μπαρμπαρούση. Δεν επιτρέπεται αυτό, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να αποδεχτούμε ως ένας προοδευτικός σοσιαλδημοκρατικός αριστερός χώρος.
Ο.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι ένας, να ξανακυβερνήσει τη χώρα και να ζήσουν οι πολίτες καλύτερες μέρες. Να ζήσουν μέρες ΠΑΣΟΚ.
Ο.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο κόσμος δεν θα πρέπει να δώσει στη ΝΔ αλαζονικό ποσοστό γιατί πρέπει να γνωρίζει ότι αυτό που έκανε ήταν μια χορηγία απλά του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μια επιβράβευση όλων αυτών που έχει κάνει η ΝΔ. Έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική του και με τη δράση του και με τις προτάσεις του να επιβραβεύουν τον κ. Μητσοτάκη. Όχι γιατί ο κ.Μητσοτάκης ήταν καλύτερος απλά για να μην έρθει κάποιος χειρότερος.
Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ
Ο.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Οι προϋποθέσεις και οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ είναι δεσμευτικές απέναντι σε αυτούς που το ψηφίζουν.

Comments are closed.