«Αηδιαστικές οι δηλώσεις» Παπαδημούλη για τρόικα δίπλα στον Τσίπρα

… λέει η Δούρου

Άρχισαν τα όργανα για τα καλά στην Κουμουνδούρου μετά το δυσμενές αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου… Και τις δηλώσεις Παπαδημούλη να συνταχθούν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα νέα στελέχη που διακρίθηκαν στις κάλπες, όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Νάσος Ηλιόπουλος, ακολούθησε η σκληρή απάντηση της Ρένας Δούρου που έκανε λόγο για «Αηδιαστικές δηλώσεις»!

Προφανώς η πρώην περιφερειάρχης Αττικής ερμήνευσε ως τρόικα την τοποθέτηση των τριών νέων στελεχών δίπλα στον Τσίπρα… Και μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA μεταξύ άλλων είπε ότι «Ο κ. Παπαδημούλης εδώ και πολύ καιρό θορυβωδώς είπε ότι δεν συμμετέχει και όντως δεν συμμετέχει στα συλλογικά όργανα και προτίμησε τον τηλεοπτικό χρόνο για να υποδείξει στα συλλογικά όργανα και στον Αλέξη Τσίπρα τι πρέπει να κάνει. Αυτά δεν τιμούν ούτε την πορεία του ούτε το γεγονός ότι ο κόσμος τον έχει τιμήσει και τον έχει στείλει στην Ευρωβουλή αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια θα τα πούμε και αυτά».

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε για την πιθανή αλλαγή προσώπων, «Το θυμάστε εκείνο το Γιώργο άλλαξε τα όλα; Δεν πήγε και πάρα πολύ μακριά. Εγώ ισχυρίζομαι ότι βεβαίως τα πρόσωπα παίζουν ρόλο αλλά οι αιτίες του αποτελέσματος αυτού δεν είναι μόνο θέμα προσώπων, είναι και θέμα πολιτικών. Διότι τα καλύτερα πρόσωπα να έχεις τα πιο δημοφιλή, αν η πολιτική σου και αν αυτά τα οποία μάχεσαι δεν είναι αυτά τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας το να αλλάξεις τα πρόσωπα θα παίξεις τις μουσικές καρέκλες. Για αυτό επανέρχομαι στις δηλώσεις του κ. Παπαδημούλη που στην καλύτερη περίπτωση είναι αηδιαστικές για να μην αποδώσω άλλα πολιτικά σχέδια»!

Comments are closed.