Αν είχα πρωινό δεν θα έστελνα κάμερα από εγωισμό

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη

«Αν είχα πρωινό δεν θα έστελνα κάμερα από θέμα εγωισμού» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη που ζήτησε να μην πάνε κάμερες στον γάμο του αύριο στην Αίγινα.

Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε «θα ήθελα πολύ να το σεβαστούν και να μην πάει κανείς στον γάμο του. Ο άνθρωπος ζητάει δημοσίως να μην πάει κανένας. Θα χαρώ πάρα πολύ να μην πάει κανένας, εννοώ κανένας δημοσιογράφος. Όποιος πάει και δω ότι έχει κάμερα εκεί, θα με χαλάσει πολύ η εκπομπή που θα τον στείλει. Σημαίνει ότι δεν σέβεται την επιθυμία ενός ανθρώπου σε μια πολύ ωραία προσωπική στιγμή» και πρόσθεσε «Ας μην ξαναπάνε και οι δημοσιογράφοι στις πρεμιέρες του… Λες φίλε μου, με είχες πάρει δέκα φορές τηλέφωνο, κάποια στιγμή ήθελες να έρθω στην πρεμιέρα σου, τώρα μου λες δεν θέλω στον γάμο μου… Ωραία, δεν θα έρθω αλλά δεν θα ξαναέρθω ούτε σε πρεμιέρα. Αυτό το δέχομαι».

Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατέληξε «Αν είχα πρωινό, δεν θα έστελνα κάμερα, από θέμα εγωισμού. Δεν θα πάω εκεί πέρα να τον παρακαλάω από την ώρα που δεν το ζήτησε και εννοείται θα ξαναέστελνα στην πρεμιέρα. Αλλά κάποιοι δεν το βλέπουν έτσι»!

Comments are closed.