Προσβλητικό άρθρο για τον Γεωργίου (πριν κηδευτεί) στο “Έθνος”

Έντονες αντιδράσεις

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει άρθρο στο σάιτ του «Έθνους» με τίτλο “Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου: Γιώργο μου, καλό σου ταξίδι και εμείς να ζήσουμε να σε ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται” που υπογράφει ο Νίκος Τζιανίδης.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τον τίτλο του κιόλας ο αρθρογράφος είχε περισσότερο ανάγκη, όχι να αποχαιρετήσει τον αποθανόντα δημοσιογράφο που συγκίνησε με την είδηση του θανάτου του, τοσο το οικοσύστημα των ΜΜΕ όσο όμως και μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, αλλά να μιλήσει για τον εαυτόν του σε σχέση με τον αποθανόντα, να τον κρίνει και να διαχωρίσει τη θέση του, ενώ ο Γεωργίου δεν μπορεί πια να του απαντήσει! Προφανώς αυτή η ανάγκη να μιλήσεις για σένα με αφορμή έναν θάνατο συναδέλφου σου, είναι αρμοδιότητα άλλης επιστήμης, και σίγουρα πάντως έξω-μιντιακής!

Ο αρθρογράφος, πριν ακόμη θαφτεί ο Γεωργίου από την οικογένεια του ήθελε να πει τη γνώμη του χωρίς τον απαραίτητο σεβασμό που επιβάλει ο πολιτισμός και η κουλτούρα μας στους νεκρούς μας.

Εύγε και στον συντάκτη, εύγε και στο σάιτ με το ιστορικό όνομα που επέλεξε ότι αυτό ήταν το σωστό timing να δημοσιευτεί ένα τέτοιο κείμενο! Αυτό έλειπε σήμερα από την επικαιρότητα! Ένα άρθρο κάποιου δημοσιογράφου που βγάζει τα εσώψυχα του για κάποιον που πέθανε! Πολύ προχώ, πολύ καινοτόμο, πολύ μπροστά από την εποχή του! Τόσο πολύ, που δεν μπορούσε να περιμένει…

Comments are closed.