Τέλος οι αστυνομικοί συντάκες Πώποτας – Καλύβα από το “Πρώτο Θέμα”

 

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Δημήτρη Πώποτα και της Άριας Καλύβα με το “Πρώτο Θέμα’. Οι δυο αστυνομικοί συντάκτες αυτή την εβδομάδα έλυσαν τη συνεργασία τους με την εφημερίδα με την οποία συνεργάζονταν σχεδόν από την αρχή της ίδρυσης της. Η λήξη της εργασιακής σχέσης των δυο πλευρών είχε συναινετικά χαρακτηριστικά… Αφού διαπιστώθηκε ότι διαφωνούν στον τρόπο κάλυψης, αλλά και στην προσέγγιση των θεμάτων.

Στο παρασκήνιο λέγεται ότι αφορμή για τη ρήξη μεταξύ της διεύθυνσης και των δυο συντακτών στάθηκε η διαφορετική αντίληψη στην κάλυψη πρόσφατης μεγάλης επιχείρησης της Ελληνικής Αστυνομίας σε κοσμικό νησί.

Η εφημερίδα προς το παρόν θα καλύψει τις ανάγκες του αστυνομικού ρεπορτάζ εσωτερικά με δημοσιογράφο που επίσης παρακολουθούσε τα θέματα δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη.

Τέλος σημειώνεται ότι η Άρια Καλύβα παραμένει συνεργάτης στην εκπομπή “Πρωινό” που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1, καθώς επίσης και της ομόσταβλης εκπομπής “Αρένα” που παρουσιάζει η Μαρία Αναστασοπούλου.

Comments are closed.