Πόσα πλήρωσε η Τούνη για καφέ και γλυκό στο café Louis Vuitton στο Σεν Τροπέ;

Είμαστε η πιο φθηνή χώρα του κόσμου

Είμαστε η πιο φθηνή χώρα του κόσμου… Απόδειξη το ποσό που πλήρωσε η Ιωάννα Τούνη για έναν καφέ, δυο γλυκά και ένα τσάι στο καφέ – εστιατόριο της Louis Vuitton στην Κυανή Ακτή όπου κάνει τις διακοπές της. Όλοι έπεσαν να τη… φάνε τη γυναίκα επειδή θήλασε δημοσίως, και έχασαν την είδηση!

Για να τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, η γνωστή influencer κάνει διακοπές στη γαλλική Ριβιέρα με φίλη της και τον γιο της και διαρκώς ανεβάζει stories στο instagram… Πέρα λοιπόν από τα γνωστά με τον θηλασμό η Ιωάννα Τούνη πόσταρε και από το καφέ της Louis Vuitton στο Σεν Τροπέ που επισκέφθηκε κάνοντας αναφορά στις τιμές του… Μάλιστα σχολίασε ότι σε σχέση με το γενικότερο κόστος στην περιοχή, οι τιμές του καφέ τής φάνηκαν «νορμάλ».

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής η Ιωάννα Τούνη «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το καφέ -εστιατόριο της Louis Vuitton στο Σεν Τροπέ, αλλά και από παραλία που επισκέφθηκε αναφέροντας στη λεζάντα, «Για δυο γλυκά, ένα νερό, έναν καφέ κι ένα τσάι δώσαμε 60 ευρώ περίπου. Και σκέψου μας φάνηκε νορμάλ τιμή με το τι παίζει γενικά σε τιμές εδώ. Και άξιζε όντως το μέρος».

Comments are closed.