Ο Παπαδάκης δεν την αφήνει να μιλήσει και αυτή νιώθει σιγουριά

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Αλήθεια τώρα. Really. Δεν έχει βαρεθεί η Μαρία Αναστασοπούλου να μιλάει όπου σταθεί και όπου βρεθεί για το πόσο σιγουριά και ασφάλεια νιώθει στο πλάι του Γιώργου Παπαδάκη; Γκώσαμε! Enough is enough! Καλοκαίριασε βρε woman μου! Καιγόμαστε από τον καύσωνα! Και ακόμα να κάνουμε hear τα ίδια και τα the same; Ελεος!

Και μεταξύ μας τώρα δεν καταλαβαίνουμε και το νόημα όλων αυτών των βαρύγδουπων δηλώσεων. Όταν μάλιστα έχουν προηγηθεί ένα σωρό βιντεάκια – αποσπάσματα από την εκπομπή όπου η presenter προσπαθεί να αρθρώσει κουβέντα και το history των 30 χρόνων διπλα, δεν την αφήνει.

Εδώ κοιτάξτε και θυμηθείτε. Το ένα από τα δεκάδες δηλαδή μη νομίσετε ότι είναι και η εξαίρεση το σούπερ ντούπερ βίντεο που εντοπίσαμε. Η Αναστασοπούλου μιλάει με τον Κούλογλου και ο Παπαδάκης δίνει τον λόγο σε καλεσμένη, επιμένοντας και κόβοντας άγαρμπα για άλλη μια φορά τη συμpresenter του. Και η τελευταία αναγκάζεται να ψελλίσει πόσο σοβαρό είναι αυτό που λέει ο Κούλογλου… Και όλο αυτό της δίνει απύθμενη σιγουριά και ασφάλεια στην τηλεόραση.

Η επιστήμη της ψυχολογίας πάντως αλλιώς το ονοματίζει…

Comments are closed.