Τον βόλεψε στην ευρωβουλή και τώρα του ασκεί κριτική

 

Πολύ “ξύλο” από τα σόσιαλ μίντια στον Κούλογλου για την επίθεση στον Τσίπρα στη συνέντευξη στο “Θέμα”

Φωτιές έχει ανάψει η συνέντευξη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου στο “Θέμα” που κυκλοφορεί… Και μάλιστα πριν καλά – καλά κυκλοφορήσει το φύλλο, αφού από εχθές το απόγευμα όταν έγινε γνωστό από τα πρωτοσέλιδα ότι φιλοξενείται συνέντευξη και ότι τα “χώνει” στον Τσίπρα ξεκίνησε “πανηγύρι”! Βοήθησε και η ΚΕ του κόμματος που ήταν σε εξέλιξη για να επεκταθεί η “φωτιά” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Με λίγα λόγια ο Κούλογλου “τρώει” πολύ ξύλο στα σόσιαλ μίντια για την επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα χρεώνοντας του στην ουσία ολοκληρωτικά τη ευθύνη της ήττας… Με το πολύ απλό σκεπτικό ότι “Είναι ντροπή να επιτίθεται στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που τον διόρισε ευρωβουλευτή”! Ή όπως αναφέρει κάποιος άλλος, “Τον βόλεψε στην ευρωβουλή (επειδή δεν είχε δουλειά στην ΕΡΤ) και τώρα τον βρίζει (ενν. Τσίπρα)”.

Η κριτική στον Κούλογλου (για να πούμε κομψά το “ξύλο” που τρώει), έχει δυο αναφορές… Η μια ότι ο ευρωβουλευτής δεν θα ήταν ευρωβουλευτής εαν δεν τον είχε τοποθετήσει ο Τσίπρας στη συγκεκριμένη θέση – όπως χαρακτηριστικά λέει σχεδόν σύσσωμος ο “στρατός” των συριζοτρόλ (στο Twitter), και δεύτερον, ότι ο Κούλογλου επιφυλάσσει μόνιμα για τον εαυτόν του θέση αφ´ υψηλού κριτή και πάντα εκ των υστέρων.

Comments are closed.