Δυο συνεντεύξεις έχει δώσει ο Κασσελάκης και τις δυο στον όμιλο Βαρδινογιάννη

 

Η συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη δεν ήταν αυτό που λέμε αποκλειστική… Διότι είχε προηγηθεί συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο δελτίο ειδήσεων του STAR.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος «προμοτάρησε» τη συνέντευξη του με τη φράση «Η μεγάλη συνέντευξη» του Στέφανου Κασσελάκη… Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρασκήνιο (που πάντα υπάρχει) για τις δύο συνεντεύξεις με διαφορά μίας εβδομάδας… Δηλαδή ποιος την έκλεισε πρώτος και αν υπήρξαν «νευράκια» μεταξύ των δημοσιογράφων… Αλλά δεν έχει και τόσο σημασία, διότι και οι δυο συνεντεύξεις είχαν μπόλικες ειδήσεις! Λογικό βέβαια, αφού μιλάει πρώτη φορά!

Αν λοιπόν έχει κάτι σημασία υπό αυτήν την έννοια είναι ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δυο συνεντεύξεις έχει δώσει όλες και όλες, και οι δύο είναι στους τηλεοπτικούς σταθμούς του ομίλου Βαρδινογιάννη. Έχει γίνει και ο ναύαρχος σκιά του… Τέλος πάντων, για να μην τον αδικήσουμε, από κάπου θα ξεκινούσε, προφανώς θα ακολουθήσουν κι άλλες συνεντεύξεις σε άλλα κανάλια.

Πάμε παρακάτω. Η συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη ήταν όντως «μεγάλη» όπως υποσχέθηκε στο τρέιλερ ο δημοσιογράφος… Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είχε πολλές ειδήσεις. Είπαμε είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάθεται σε μια πολυθρόνα και επιτρέπει να του κάνουν ερωτήσεις… Μοιραία λοιπόν ο δημοσιογράφος έχει περιθώριο να «παίξει δυνατά μπάλα»! Και ο Σταύρος Θεοδωράκης «έπαιξε καλή μπάλα»!

Με άλλα λόγια έβγαλε πολλές ειδήσεις… Από το πώς ανακοίνωσε στους γονείς του τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, μέχρι την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Από το πόσο ευκατάστατος είναι και ότι δεν χρειάζεται να ξαναεργαστεί, μέχρι ότι θαυμάζει τον Άρη Βελουχιώτη. Και φυσικά πώς γνώρισε τον Πολάκη, πόσο στοίχισε η καμπάνιά του, ότι ψήφισε Παπανδρέου το 2009, ότι θέλει να κάνει με τον Τάιλερ δυο αγόρια (με παρένθετη) που θα τα βαπτίσει, Απόλλων και Ηλία, κλπ, κλπ!

Συμπέρασμα: Χορταστική συνέντευξη (δημοσιογραφικά) που θα αναπαραχθεί σαν να μην υπάρχει αύριο… Και επιπλέον ο Κασσελάκης – ανεξάρτητα από το πόσο πολιτικά ή όχι μιλάει (στις συνεντεύξεις του), θα δώσει πολύ «ψωμί» στα media!

Comments are closed.