Περίεργη νύχτα τηλεοπτικά

 

Περίεργη η χθεσινή νύχτα τηλεοπτικά με το «Ενώπιος ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου να ανταγωνίζεται τους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη, και κάπου στην… άκρη να «παίζει» και ένα Master Chef επανάληψη! Και αυτό διότι όλοι κινήθηκαν πολύ κοντά. Θα μπορούσε να μιλήσει κανείς και για ισοπαλία. Ωστόσο δεν ήταν ισοπαλία είχαμε νικητή τον Σταύρο Θεοδωράκη (ALPHA) με το αφιέρωμα στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία, ακολούθησε το all time classic «Master Chef» στο STAR με διαφορά στα δεκαδικά, δηλαδή 0,4 (υπολειπόταν στα δυναμικά κοινά) και λίγο πιο πίσω ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 που φιλοξενούσε τον θρύλο Λευτέρη Πανταζή.

Το «παιχνίδι» λοιπόν το κέρδισε ο Σταύρος Θεοδωράκης που βγήκε πιο αργά από τους δυο άλλους, δηλαδή κατά μισή ώρα αργότερα στις 12.30 περίπου τη νύχτα και τελείωσε σύντομα λίγο πριν τις 2.00 τα μεσάνυχτα, κάτι που του εξασφάλισε καλύτερους όρους «αγώνα» η σφιχτή εκπομπή. Σε αντίθεση με τον Νίκο Χατζηνικολάου που ξεκίνησε περίπου στις δώδεκα παρά και τελείωσε σχεδόν δυόμισι ώρες μετά, με αποτέλεσμα αυτό το «άπλωμα» της εκπομπής να βοηθήσει τον τηλεοπτικό του αντίπαλο.

Συγκεκριμένα λοιπόν την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη παρακολούθησαν συνολικά 254.000 τηλεθεατές εκ των οποίων 87.000 ανήκαν στο κοινό 18-54, αριθμός που μεταφράζεται σε ποσοστό 12,8%. Αντίστοιχα την εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου παρακολούθησαν συνολικά 221.000 τηλεθεατές εκ των οποίων 91.000 ανήκαν στο δυναμικό κοινό που σε ποσοστό μεταφράζεται σε 10,6%.

Τέλος το Master Chef στο STAR κράτησε ξύπνιους συνολικά 227.000 τηλεθεατές εκ των οποίων 114.000 ήταν δυναμικό κοινό, που σε ποσοστό μεταφράζεται σε 12,4%.

Comments are closed.