Γιατί ο ΣΚΑΙ αδιαφορεί για την άδεια καρέκλα;

 

Συνεχίζονται οι μπηχτές και οι φανερές για την άδεια καρέκλα της Φαίης Σκορδά με στόχο τη διαχείριση του ΣΚΑΙ, που για αρκετούς δεν σεβάστηκε το πένθος της παρουσιάστριας του. Από την πρώτη στιγμή οι περισσότεροι υποστήριζαν ότι η εκπομπή δεν έπρεπε να βγει στον «αέρα» και αντίθετα ο σταθμός θα έπρεπε να αντικαταστήσει την εκπομπή με κάποια άλλη.

Ωστόσο ο ΣΚΑΙ επέλεξε – προφανώς και λόγω των εμπορικών συμφωνιών, η εκπομπή να μη σταματήσει καμία στιγμή, ούτε σε ένδειξη συμπαράστασης πένθους προς τη Φαίη Σκορδά που έχασε αναπάντεχα τον πατέρα της… Η εκπομπή βγαίνει κανονικά από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε η δυσάρεστη είδηση με τους συνεργάτες της παρουσιάστριας – ειδικά την πρώτη ημέρα, σε πολύ κακή ψυχολογία, δεδομένου ότι το μετέδιδαν στον «αέρα» και στους τηλεθεατές.

Δεν γνωρίζουμε τι συμφωνήθηκε μεταξύ των συνεργατών της παρουσιάστριας και της ίδιας της Φαίης, ποια δηλαδή ήταν η εντολή και η επιθυμία της όταν συνέβη το μοιραίο και μετά (ή αν δεν υπήρξε καμία επικοινωνία)… Πιθανόν όμως θα μπορούσαν να κάνουν «ανταρσία» οι ίδιοι οι συνεργάτες της προκειμένου να μη βγει η εκπομπή – ειδικά την πρώτη ημέρα, και από σεβασμό στην παρουσιάστρια, αλλά και επειδή αντικειμενικά η ψυχολογία ήταν κακή, για να υποστηρίξεις ένα ψυχαγωγικό προϊόν.

Η εικόνα της εκπομπής από την αρχή της εβδομάδας που έφυγε η Φαίη και έμειναν πίσω οι συνεργάτες της να την παρουσιάζουν, είναι κακή. Και είναι κακή, γιατί οι συγκεκριμένοι συνεργάτες δεν έχουν καμία τηλεοπτική εμπειρία, εκτός από την επιβαρυμένη ψυχολογία τους λόγω του συμβάντος. Επιπλέον αυτή η κατάσταση έτσι όπως εμφανίζεται «τραυματίζει» ακόμη περισσότερο την ήδη «τραυματισμένη» εκπομπή… Εχθές για παράδειγμα, το «Fay’s Time» συγκέντρωσε 5,5% στα δυναμικά κοινά! Και αναρωτιέται κανείς γιατί αδιαφορεί ο ΣΚΑΙ για το δικό του προϊόν, και δεν το προστατεύει; Οι απαντήσεις και τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά… Προς το παρόν όμως σιωπή, για σεβασμό στη Φαίη Σκορδά.

Comments are closed.