Ο Σεφερλής έδωσε δουλειά στον Λαμπάτο και έβαλε τέλος στη διαμάχη τους

 

Τέλος στη μεταξύ τους διαμάχη έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής με τον Γιώργο Λαμπάτο… Αφού με μια συγκινητική πρωτοβουλία τον κάλεσε και του πρόσφερε ρόλο στην επόμενη παράσταση που ετοιμάζει, ενώ σταμάτησε και κάθε δικαστική απαίτηση που ήταν σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε ο Γιώργος Λαμπάτος μιλώντας στην εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα», ο Μάρκος Σεφερλής επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά και του είπε ότι θα προχωρήσει σε ανάκληση της απόφασης σύμφωνα με την οποία κατάσχονται υπέρ του ονόματός του χρηματικά ποσά μετά τη δικαστική τους διαμάχη. Ενώ του πρότεινε δουλειά, και να συμμετέχει στη νέα θεατρική παράσταση που ετοιμάζει. Όπως ήταν φυσικό ο Γιώργος Λαμπάτος αποδέχθηκε με ενθουσιασμό τις πρωτοβουλίες Σεφερλή.

«Τον ευχαρίστησα πάρα πολύ και μου λέει “μισό λεπτό έχω να σου προτείνω κάτι”. Τα έχασα τελείως και μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει, να είμαι στον θίασο, με έναν πολύ καλό ρόλο, όπως μου είπε, και άρχισα να πετάω στον ουρανό. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήταν κάτι που δεν το περίμενα, πραγματικά. Περίμενα το πολύ να φτάσει στο σημείο να κάνει την ανάκληση για να με βοηθήσει και να με στηρίξει. Έμεινα άναυδος για λίγο και η χαρά μου είναι πάρα πολύ μεγάλη γιατί ολοκληρώνεται αυτή τη στιγμή η επανένταξή μου, μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία που έχω περάσει, και χωρίς δουλειά, και με τα θέματα της υγείας μου και όλη αυτή τη δυσκολία της βιοπάλης. Να αρχίσω και εγώ να βλέπω τον ουρανό» ανέφερε με ενθουσιασμό ο Γιώργος Λαμπάτος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Comments are closed.