Στα προσωπικά τους είναι λίγο άτυχοι και οι δύο

Να που μοιάζουν Καινούργιου και Ουγγαρέζος

Το τερμάτισε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα με τις ευχές της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα γενέθλιά του… Τον πήρε τηλέφωνο από την εκπομπή για να του πει ότι μοιάζουν, «Δίνουμε αγάπη και παίρνουμε, μην πω τι στον αέρα»! Και όλοι καταλάβαμε τι παίρνουν Καινούργιου και Ουγγαρέζος!

Δεν είναι και πολύ τιμητικό, αλλά συμβαίνει… Και συμβαίνει επειδή – προφανώς, (ασυνείδητα) το υπηρετούν, για αυτό και το παίρνουν, αυτό που υπαινίσσεται η Καινούργιου! Λέγεται και αυτοθυματοποίηση. Αλλά τι θα κάνουμε τώρα, μαθήματα ψυχανάλυσης;

«Έλα αγάπη μου είσαι στον αέρα. Χρόνια πολλά υπερκολλητέ μου. Τέτοια υπερκολλητιλίκια ποτέ ξανά. Ό,τι επιθυμείς, σου αξίζει το καλύτερο και πέρα από τα επαγγελματικά… Θέλω φέτος, επειδή η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, να σου έρθουν όλα τα καλά του Θεού. Υγεία, πολλές επαγγελματικές επιτυχίες και μία καλή κοπέλα» αναφέρει η Καινούργιου στον υπερκολλητό της Ουγγαρέζο και προσθέτει, «Είσαι κι εσύ σαν κι εμένα. Στα προσωπικά είσαι λίγο άτυχος. Δίνουμε πολλή αγάπη και παίρνουμε τώρα μην πω τι στον αέρα»! Και θυμηθήκαμε τη Βλαχοπούλου με τον Ηλιόπουλο να τραγουδούν «Δύο αδελφάκια είμαστε» στην ταινία «Μερικοί το προτιμούν κρύο» (1963)!

Comments are closed.