Για τα επόμενα δυο με τρία χρόνια δεν θα κάνει τίποτα ο Τσίπρας

Ο Βερύκιος συνάντησε τον πρώην πρωθυπουργό και δίνει το ρεπορτάζ στην πρωινή εκπομπή του ALPHA

«Θα αφήσει να περάσει ο χρόνος, να κλείσουν οι πληγές και στην πορεία όλα θα εξαρτηθούν από το τι μέλλει γενέσθαι στον ευρύτερο χώρο» είπε ο Δήμος Βερύκιος ερωτηθείς από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή (ALPHA) για τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο δημοσιογράφος όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Happy day» συνάντησε τον πρώην πρωθυπουργό σε γνωστό εστιατόριο… Μαζί στο τραπέζι ήταν ο διευθυντής του γραφείου του Μιχάλης Καλογήρου, καθώς και ένας δημοσιογράφος ακόμη.

«Εγώ κατάλαβα ότι για τα επόμενα 2 με 3 χρόνια το λιγότερο, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα κάνει τίποτα. Θα παραμείνει στα αβγά του, θα κάτσει πάνω σε αυτά και θα περιμένει. Κατάλαβα ότι θεωρεί νωπή την ήττα. Θα αφήσει να περάσει ο χρόνος, να κλείσουν οι πληγές και στην πορεία όλα θα εξαρτηθούν από το τι μέλλει γενέσθαι στον ευρύτερο χώρο» και κατέληξε ο Δήμος Βερύκιος «Πάντως, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν τον είδα ούτε χαρούμενο, ούτε αισιόδοξο, αλλά ούτε έτοιμο για να αναλάβει δράση. Σαφώς ήταν προβληματισμένος. Ωστόσο είναι μέσα στα πράγματα».

Comments are closed.