Τα “Gazzetta Awards” στο ACTION 24

 

Η τελετή βράβευσης των κορυφαίων του αθλητισμού, αποκλειστικά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ACTION 24

Το ACTION 24, στο πλαίσιο της προβολής και της ανάδειξης κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων και γεγονότων, θα καλύψει σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου την βράβευση – θεσμό των «GAZZETA AWARDS», που διοργανώνονται για 8η συνεχή χρονιά, αναδεικνύοντας τους κορυφαίους εκπροσώπους του ελληνικού αθλητισμού, όπως προκύπτουν από τη μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία της Ελλάδας.

Ο θεσμός των «GAZZETTA AWARDS», όπως κάθε χρόνο, αναγνωρίζει και βραβεύει τους κορυφαίους της χρονιάς που ξεχώρισαν στον χώρο του αθλητισμού σε μία τελετή με λαμπερές προσωπικότητες που θα πραγματοποιηθεί, σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Tο ACTION 24, ως σταθερός αρωγός στις σπουδαίες αθλητικές δράσεις, ανέλαβε την παραγωγή και την κάλυψη την τελετής απονομής των βραβείων, προκειμένου να τη μεταφέρει στις οθόνες του τηλεοπτικού κοινού, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 16:00, μέσα από την συχνότητα του.

Κορυφαίος αθλητής της χρονιάς αναδείχτηκε ο Μίλτος Τεντόγλου, κορυφαία αθλήτρια η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, προπονητής της χρονιάς ψηφίστηκε ο Ματίας Αλμέιδα, ομάδα η εθνική ανδρών ΠΟΛΟ, ενώ αθλητής της χρονιάς με αναπηρία είναι ο Αντώνης Τσαπατάκης και το βραβείο για fair play της χρονιάς απέσπασαν οι ΑΕΚ – ΠΑΟ.
Η παραγωγή και η κάλυψη του θεσμού των «GAZZETA AWARDS» εντάσσεται στο πλαίσιο της στήριξης του ACTION 24 στον ελληνικό αθλητισμό, υποστηρίζοντας την προσπάθεια, το πνεύμα και την ομαδικότητα όλων των αθλητών. Η εκδήλωση αναμεταδίδεται την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 16:00, με την Ελένη Μαρκάτη να έχει τα αποκλειστικά ρεπορτάζ από τα παρασκήνια των βραβεύσεων.

Η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού «GAZZETTA AWARDS» έρχεται την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 16:00 από το ACTION 24!

Comments are closed.