Έκανε την έκπληξη ο Κασσελάκης και εμφανίστηκε στην εκδήλωση της Κεντροαριστεράς

… «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;» – Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Διονύσης Τεμπονέρας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και η Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά

Έκανε την έκπληξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και εμφανίστηκε στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά που οργάνωσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» με ομιλητές τους Διονύση Τεμπονέρα (ΣΥΡΙΖΑ), Μανώλη Χριστοδουλάκη (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛΑ) και η Έφη Αχτσιόγλου (Νέα Αριστερά).

Η Κουμουνδούρου όλο το προηγούμενο διάστημα επιχειρούσε να υποβαθμίσει τη δυναμική της εκδήλωσης… Ωστόσο σήμερα το πρωί ο Διονύσης Τεμπονέρας απέστειλε πρόσκληση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την αποδέχθηκε, όπως απεδείχθη από την παρουσία του στο θέατρο Αλφα.

Μάλιστα όταν πήρε τον λόγο ο Διονύσης Τεμπονέρας χαιρέτισε την παρουσία Κασσελάκη αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Με την παρουσία σου αποδεικνύεις ότι δεν μπορεί να γίνει συζήτηση για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή η συζήτηση δεν αφορά μόνο πρόσωπα αλλά και τα κόμματα».

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε και τους τρεις ομιλητές και μετά αποχώρησε.

Comments are closed.