Ανοδική η πορεία του flash.gr με 1,4 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες

 

Με τη συμπλήρωση τεσσάρων μηνών από την στιγμή που ο flash.gr ξεκίνησε την νέα του πορεία στο σύμπαν της ενημέρωσης οι αριθμοί δείχνουν ότι ο πρώτος στόχος επιτυγχάνεται. Πρόκειται για την εμπιστοσύνη των αναγνωστών κάτι που αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα για όσους θέλουν να επιμένουν ακόμα στην ποιοτική και πολύπλευρη ενημέρωση.

Ο flash.gr δεν είναι μόνος και δεν είναι ο μόνος ενημερωτικός ιστότοπος στη χώρα. Έχει όμως να προσφέρει αυτό που υποσχέθηκε απο την πρώτη στιγμή σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τοπίο.

Ενημέρωση χωρίς αποκλεισμούς από έμπειρους δημοσιογράφους και συνεργάτες , με σύγχρονη ματιά, με διείσδυση στους νέους και τις ανησυχίες τους και κυρίως την εγκυρότητα του μεγάλου ονόματος που υπηρετεί.

Σήμερα, τέσσερις μήνες μετά και με πολλά ακόμα που σχεδιάζονται και υλοποιούνται συνεχώς, ο flash.gr έφτασε τους 1,4 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες τον Φεβρουάριο, με 6.142.985 pageviews. Τα ποιοτικά μας στοιχεία μας δείχνουν τον δρόμο να εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή.

Οι εποχές που διανύουμε απαιτούν περισσότερη έγκυρη ενημέρωση κάτι το οποίο πιστεύουμε πως θα επιβραβεύσει όσους επιμένουν σε αυτόν τον στόχο. Η πληροφορία κυκλοφορεί πιά παντού από πολλές πηγές με μπόλικες από αυτές να περιέχουν κινδύνους. Από έναν απλό κίνδυνο παραπληροφόρησης που έχει κι αυτός την σημασία του μέχρι τους μεγάλους κινδύνους της καθοδηγούμενης και στοχευμένης μαζικής παραπληροφόρησης με ορατά πιά τα αποτελέσματά της. Όμως, αυτός είναι ο κόσμος σήμερα και αυτή τη μάχη πρέπει να δώσουν όσοι υπηρετούν την σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
Από την ομάδα του flash.gr ένα μεγάλο ευχαριστώ για την επιβράβευση που μας δίνετε και μία υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι.
Πηγή flash.gr

Comments are closed.