Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την εγχείριση στο πλευρό της μητέρας της

 

Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την εγχείριση που υποβλήθηκε στην κοιλιά τον Ιανουάριο είναι γεγονός! Ο φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» να είναι συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της. Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το Fox News, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε τη Δευτέρα κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ, στα περίχωρα του Λονδίνου.

Σημειώνεται ότι το παλάτι του Κένσινγκτον είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο ότι η Κέιτ νοσηλευόταν για προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά και δεν θα ήταν σε θέση να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντά της πριν από το Πάσχα. Έκτοτε δεν υπήρξε καμία άλλη ανακοίνωση… Ώσπου την Πέμπτη επιχειρήθηκε να μπει τέλος στις φήμες που είχαν κατακλύσει το Διαδίκτυο σχετικά με την υγεία της, αναφέροντας ότι θα παραμείνει μακριά από κάθε δραστηριότητα ως το Πάσχα.

«Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν εκτός δραστηριοτήτων μέχρι μετά το Πάσχα και το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό» δήλωσε εκπρόσωπος της πριγκίπισσας.

Comments are closed.