Σασπένς, απορίες και τελεσίγραφα είχε η τηλεφωνική συνομιλία Αρναούτογλου – Μουτσινά

… που επιτέλους σήκωσε το τηλέφωνο

Αν έκρυβε μια είδηση η τηλεφωνική συνομιλία του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Νίκο Μουτσινά (που επιτέλους του σήκωσε το τηλέφωνο) ήταν η φράση «Τελειώνει το καθισιό σιγά – σιγά»… Δευτερευόντως το τελεσίγραφο – προτροπή (μεταξύ αστείου και σοβαρού) του Γρηγόρη προς τον Μουτσινά: «Μη βρεθείς απέναντι μου (τηλεοπτικά)»!

Αφορμή για τη συνομιλία των δύο ήταν η παρουσία της Ματίνας Νικολάου στο «The 2Night Show» εχθές το βράδυ… Μιλώντας λοιπόν η ηθοποιός για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, ήρθε και το τηλέφωνο του Αρναούτογλου!

«Αν πριν πεθάνεις δεν έχεις ακούσει αυτό που θέλω να σου προτείνω, θα έχεις κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου. Δεν θα εκμεταλλευτώ όμως αυτή την ευκαιρία που σήκωσες το τηλέφωνο, παρόλο που έχεις να μιλήσεις καιρό στην τηλεόραση», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Νίκο Μουτσινά προκαλώντας σασπένς στο τηλεοπτικό κοινό, αφού δεν τον έχει συναντήσει ακόμη για να του αποκαλύψει την περιβόητη ιδέα του! «Μήπως είναι η ευκαιρία να την ακούσω αυτή την πρόταση; Τελειώνει το καθισιό σιγά-σιγά» είπε ο Νίκος Μουτσινάς που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα επιστρέψει στην τηλεόραση από τη νέα σεζόν, αλλά άγνωστο ακόμη σε ποια ζώνη…

«Μας έλειψες. Μόνο απέναντί μου να μη βρεθείς στην τηλεόραση σου εύχομαι. Κατά τ’ άλλα μας έλειψες τηλεοπτικά. Σου έχω κάτι, δεν με άκουσες, ποτέ. Θα “φύγω” πρώτος από τη ζωή, γιατί είμαι μεγαλύτερος, και όταν θα μου πετάς χώμα που θα έχω κλειστά τα μάτια θα λες: “γιατί το καθυστέρησα τόσο καιρό;”» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! «Έλεος ρε φίλε, σαν τη θεία μου από το χωριό! Μα είπες ότι θέλεις να μου δείξεις, όχι να μου πεις, γι’ αυτό δεν έρχομαι», απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς με μπόλικες δόσεις χιούμορ στον Γρηγόρη που είχε τον τελευταίο λόγο, «Όταν το ακούσεις θα πεις: “Πω πω, τι είναι αυτό; Γιατί το καθυστέρησα τόσο καιρό..”» επέμεινε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, και ευχήθηκε τα καλύτερα στον ταλαντούχο ηθοποιό τερματίζοντας την τηλεφωνική τους συνομιλία!

Comments are closed.