Κρίμα που δεν έμεινε κανένας ζωντανός στο Δίστομο να ρωτούσαμε τη γνώμη του για τον Πλεύρη

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Εδώ Jesus μου και Christ μου τι να πρωτοσχολιάσεις. Που φλέγεται ο εγκέφαλος! Που είναι όλο ένα tragicι! Ο Κανάκης την είπε στη Μελέτη που παίζουν στην εκπομπή τους τον φασίστα Πλεύρη με άρωμα lifestyle και σάχλας, κάνοντας τον συμπαθητικό στο κοινό. Κατανοητό; Κατανοητό. To the point; To the point!

Η απάντηση της presenter; Χάος. Αχταρμάς! Και βασικά βαθιά ιστορική ανοησία! Γιατί (αναρωτιέται με νόημα η Μελέτη) παίζει ο Κανάκης τον Πλεύρη, που τον παίζουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές; Τον ρούμπωσε μιλάμε. Στο μεταξύ στο βίντεο όπου απαντάνε στον Κανάκη, presenter και πανελίστες, πρέπει να τον ανέφεραν “κύριο” Πλεύρη και “κύριο” Πλεύρη 50 times. Κεριά και λιβάνια βρε! Φασίστας είναι! Αφήστε κει τα Mr και τις ευγένειες και κάντε understood ότι ασχολείστε και χαριεντίζεστε με το αμόρε ενός δηλωμένου φασίστα.

Διότι, μπουπουνάει η Μελέτη, έχοντας εφεύρει το επιχείρημα του αιώνα, “Πάντως εμείς, το θέμα, ήταν οι περούκες της κυρίας Σιακαβάρα, δεν ήταν ο κύριος Πλεύρης…”! Την τύφλα τους την completely το τι έβγαινε από το στόμα τους. Dark μαύρο σκοτάδι και επικίνδυνη σάχλα! Την περούκα ήθελε να σχολιάσει η presenter και έτυχε δίπλα, την περούκα να τη συνοδεύει ένας φασίστας. Ε, τι να κάνουμε τώρα! Να αφήσουμε την περούκα ασχολίαστη; Επειδή next to περούκα είναι ένας λάτρης του Άουσβιτς Πλεύρης;

Καταιγίδα βλακείας!

Guys; Δεν σας κατηγόρησαν την καταπληκτική σκαλέτα σας, μην επαναστατείτε, το ότι κάνετε συμπαθή έναν φασίστα καυτηρίασαν!

Και η ατάκα κόλαφος στο τέλος από τη Μελέτη. “Δεν καταλαβαίνω επειδή ένας άνθρωπος έχει αποφασίσει να διάγει το βίο του ως φασίστας θα πρέπει να απαγορευτεί να έχει βήμα ή πλάνα ή τοποθετήσεις στην τηλεόραση. Ο καθένας κρίνεται γι’ αυτά τα οποία πρεσβεύει”.  Πολύ σωστό και θα συμφωνήσουμε completely! Κρίμα που δεν έμεινε κανένας ζωντανός στα Καλάβρυτα και στο Δίστομο να ρωτούσαμε τη γνώμη του! Στο κάτω κάτω υπάρχει ο καλός και ο κακός φασίστας… Και ο Πλεύρης συνοδεύεται από μια μωβ περούκα. Δεν μπορείς να αντισταθείς!

Σανό ρε σανό. Ανακατεμένο με οξυζενέ! Εκρηκτικό κοκτέιλ…

Comments are closed.