Μεγάλες δημοσιογραφικές στιγμές: «Ο δικηγόρος του άντρα σου λέει ότι τον είχες απατήσει. Ισχύει αυτό»;

ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι ηλίθια ερώτηση» παραδέχεται ο Γιώργος Λιάγκας αυτή που μόλις είχε υποβάλει στην Ελένη, αν δηλαδή ο άντρας της ήταν καλός πατέρας! Ο παρουσιαστής κατάλαβε – ομολογουμένως ακαριαία, αφού όμως είχε κάνει την ερώτηση, ότι δεν μπορείς να ρωτάς εάν ένας πατέρας είναι καλός και δίπλα στα παιδιά του, όταν κακοποιούσε βάναυσα τη σύζυγό του και την είχε βιάσει!

Η 32χρονη γυναίκα από το Άργος που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας μίλησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, χωρίς να κρύβει το πρόσωπό της με εμφανή τα σημάδια από την κακοποίηση.

Ωστόσο το πιο άχαρο κομμάτι των ερωτήσεων (για να το πούμε κομψά) που έθεσε ο Γιώργος Λιάγκας είχε μόλις προηγηθεί… Και συγκεκριμένα όταν ζήτησε από την 32χρονη που φιλοξενούσε να απαντήσει «εάν απατούσε τον άντρα της» ισχυρισμός του δικηγόρου του συζύγου της. Κάτι που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, διότι αυτό δεν αφορούσε κανέναν.

Έτσι η γυναίκα αυτή σήμερα το πρωί απάντησε με τα σημάδια από το ξύλο στο πρόσωπό της ότι «Όχι δεν απάτησα τον άντρα μου. Τιμούσα το στεφάνι μου»! Λες και αν τον είχε απατήσει θα δικαιολογούσε τα σημάδια, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος της! Ότι δηλαδή την κακοποιούσε επειδή πίστευε ότι τον απατά.

Διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρο τον διάλογο χωρίς κανένα σχόλιο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Γιώργος Λιάγκας: «Λέει ο δικηγόρος του άντρα σου ότι υπήρχε υπόνοια ότι τον έχεις απατήσει, για αυτό έγινε ό,τι έγινε. Ισχύει αυτό; Υπήρξε τέτοια υπόνοια»;

Ελένη: «Όχι δεν ισχύει, αυτό είναι ψέματα. Εγώ ποτέ μου δεν πήγα…».

Γιώργος Λιάγκας: «Ναι. Ποτέ σου δεν πήγες με άλλον άντρα».

Ελένη: «Ποτέ μου δεν τον απάτησα. Ποτέ μου, με κανέναν. Όχι, όχι! Τιμούσα το στεφάνι μου και τα παιδάκια μου. Αυτός νόμιζε πολλά και διάφορα στο μυαλό του, και για αυτό με κοπάναγε και με χτύπαγε, γιατί ήθελε να του ομολογήσω. Δεν είχα πάει με κανέναν άντρα. Απλώς έκρυβα ένα μυστικό της συνυφάδας μου, αυτή ήταν σε άλλη σχέση».

Δείτε το βίντεο από το 4.50

Comments are closed.