Μόνο Λιάγκας, Καινούργιου και το σινάφι τους την ενδιαφέρει

…Χαμπάρι δεν πήρε τι ειπώθηκε στην εκπομπή της
Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Το interview του Νίκου Παππά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου είναι η επιτομή του φιάσκου όταν μια ψυχαγωγική εκπομπή καταπιάνεται με ενημέρωση, τρομάρα της. Εικαστικά μιλώντας πάντα! Το αισθητικό αποτέλεσμα που βγαίνει guys είναι, άστα να πάνε. Leave it! Ο λόγος, η ανεπάρκεια που διαχέεται σε τέτοια situations! Εδώ όμως ήταν λίγο more απιστεύτου. Πέρασε το thing σε άλλο level!

Ο τύπος να μιλάει για κρεμάλες, για κυβέρνηση δολοφόνων κτλ και η presenter με τα γατίσια μάτια να τον κοιτάει σαν να είναι παγωμένο το πλάνο της. Ανταρκτική σκηνοθεσία completely! Δεν κουνιόταν nothing! Μπουμπούναγε ο άλλος τέρατα και τα αστροπελέκια που παίζουν στα δάχτυλα τους το combination ψυχαγωγία – ενημέρωση, ατάραχα. Βλέφαρο δεν ταραζόταν! Κοίταγαν αμίλητοι όλοι τους, περίμεναν να τελειώσει ο καλεσμένος και έπαιρνε τη σκυτάλη ο επόμενος να εκσφενδονίσει απλά το next question, σαν ρομπότ. Μιλάμε για την επιτομή της ντροπής.

Μα ρε να λέει ο άλλος για κρεμάλες, για πρωθυπουργούς δολοφόνους, να είναι αφοριστικός, ισοπεδωτικός, προσβλητικός, να πετάει στον αέρα, αν μη τι άλλο, ένα σωρό μηνύσιμα things και να τα καταπίνουν αμάσητα;  Να μη σαλεύει το nothing στο στούντιο; Μα το nothing; Τα μαξιλάρια του καναπέ περισσότερο κουνήθηκαν από τη θέση τους, από Χρηστίδου και το παρεάκι της! Είναι να κουφαίνεσαι!

Αλλά τι να λέμε τώρα. Μιλάς για την τραγωδία στα Τέμπη σε μια εκπομπή που λέγεται “Χαμογέλα και πάλι”. Μπλέντερ ρε και αχταρμάς τα everything!

Και το nice εδώ είναι ότι θα δώσουν οι ίδιοι καμιά συνέντευξη – presenter και πανελίστες – και θα τους ρωτήσουν “Πόσο εύκολο είναι να συνδυάζετε ψυχαγωγία με ενημέρωση;”. Οϊμέ! Κάναμε watch! Πανεύκολο! Αμολάμε τον καλεσμένο, λέει ό,τι να’ναι, πετάει ρουκέτες και εμείς κοιτάμε σαν τους χάνους…

ΥΓ. Για να κάνετε understood μπούρδα και επίπεδο δεύτερο υπόγειο κάτω, κάποια στιγμή που τον πέρασαν στα πιο μιντιακά, σε Λιάγκα κτλ και πετάει ο Νίκος Παππάς ένα “το τσιράκι ο Περρής”, εκεί μόνο σάλεψε η Χρηστίδου και του λέει “ρε παιδί μου άσε τους χαρακτηρισμούς λέγε ονόματα!”. Διότι το μόνο που τη νοιάζει είναι η μεταξύ τους ίντριγκα των presenters Λιάγκα, Καινούργιου κτλ. Μέχρι εκεί τα αντανακλαστικά της! Το ότι πριν λίγο έλεγε για κρεμάλες και για government δολοφόνων τα πέρασε όλα στο ντούκου! Ανάθεμα και αν έπαιρναν χαμπάρι τι παιζόταν στον αέρα…

Comments are closed.