Ο Νίκος Καρβέλας υποψήφιος στις ευρωεκλογές;

Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον ο Κώστας Αϊβαλιώτης…

Update: Το διαψεύδει ο Καρβέλας

Υποψήφιος στις ευρωεκλογές λέει θα είναι ο Νίκος Καρβέλας… Και ποιος το είπε; Ο Κώστας Αϊβαλιώτης ο οποίος θα κατέβει στις ευρωεκλογές με την «Εθνική Ομάδα».

«Είναι μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίνονται στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή» είπε σε συνέντευξη του στην “Κοινωνία Ώρα Mega”.

Πάντως όταν τον ρώταγαν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Καρβέλας, ο Αϊβαλιώτης απέφευγε να απαντήσει με ένα ξεκάθαρο “ναι” και προτιμούσε ένα “εγώ αλληλεπιδρώ”, παραπέμποντας στις επίσημες ανακοινώσεις των ονομάτων του ευρωψηφοδελτίου της «Εθνικής Ομάδας» που θα πραγματοποιηθούν στις 24 Μαρτίου στις 19:00 στο Πολεμικό Μουσείο.

«Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις με ορίζοντα τις ευρωεκλογές με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει τελειώσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία» είπε χαρακτηριστικά.

Προφανώς σκέφτηκε ωραία διαφήμιση…

Update: Ο Νίκος Καρβέλας διέψευσε κατηγορηματικά ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, με το κόμμα Εθνική Ομάδα του Κώστα Αϊβαλιώτη μέσα από την εκπομπή Πρωινό (Ant1).

Comments are closed.