Ο Άρης Μακρής ζητά απο την Άννα Μαρία Βέλλη να αποκαλύψει τον κακοποιητή της

 

Ο τραγουδιστής Άρης Μακρής ήταν καλεσμένος σήμερα στον ALPHA στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ζήτησε η Άννα Μαρία Βέλλη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Παρακαλώ να βγει και να πει ότι δεν εννοεί εμένα ή αν εννοεί εμένα να ακολουθηθεί ο νομικός δρόμος να βγει η δικαίωση». Ο τραγουδιστής σχολίασε το θέμα της κακοποίησης της γνωστής YouTuber, ανέφερε υπήρξαν ζευγάρι και κάλεσε δημόσια την πρώην σύντροφό του, να πει το όνομα του κακοποιητή της.

Ο Άρης Μακρής συνέχισε λέγοντας, «Μου κάνει εντύπωση ότι διατηρεί μια κατάσταση με την ασφάλεια ότι δεν θίγει κάποιον συγκεκριμένο. Δεν λέει το όνομα του κακοποιητή. Λέει την ιστορία της χωρίς να υπάρχει αντίλογος. Αν θεωρεί πως είμαι εγώ από πίσω να το πει για να μην υπάρχει αυτό το χαλασμένο τηλέφωνο και να πάρει το δρόμο που της αρμόζει. Δεν έχει την ανάγκη να δικαιωθεί; Να κερδίσει το δίκαιο ως προς αυτή; Να τιμωρηθεί ο θύτης; Εμένα αυτό με κάνει να αισθάνομαι ύποπτα. Η μητέρα μου έχει χάσει τον ύπνο της» και πρόσθεσε «Με έχει επηρεάσει σε ψυχολογικό, προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Με έχει ρίξει. Είναι σοβαρή κατάσταση. Δεν μπορώ να πιστεύω ότι το πιστεύει κάποιος αυτό για εμένα».

Να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής αρχικά στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη σχέση του με την YouTuber, η οποία παραδέχθηκε ότι έληξε με άσχημο τρόπο, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι παρά τους τσακωμούς που είχαν, δεν την κακοποίησε. «Δεν είχαμε χωρίσει και πολύ καλά. Όχι βέβαια υπό τη μορφή που περιγράφεται ή νομίζει ο κόσμος. Δεν είχαμε κρατήσει επικοινωνία ή σχέση ούτε κάποια σχέση. Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε ωραίες στιγμές αλλά και άσχημες. Εντάσεις, τσακωμούς, αλλά ποτέ σε βαθμό κακοποιητικής συμπεριφοράς από κανέναν» είπε ο Άρης Μακρής.

Comments are closed.