Ας ρωτήσει τον Κασσελάκη η Τζίμα, εάν πηγαίνει στον Στρατό για ξεκούραση ή για εκπαίδευση

… αφού θα τον φιλοξενήσει απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για να λυθεί και η απορία

Εύλογο το ερώτημα της Ράνιας Τζίμα όταν άκουσε από το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε, «Θα μελετάω βιογραφικά και στον λίγο χρόνο ξεκούρασης που θα έχω στον Στρατό»! «Κανονικά η βασική εκπαίδευση δεν είναι για ξεκούραση» αναρωτήθηκε μειδιώντας η παρουσιάστρια! Προφανώς και δεν είναι ξεκούραση, εκτός κι αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει πληροφορηθεί ότι στην Ελλάδα ο Στρατός είναι «καφενείο»!

Πάντως η ουσία είναι πως ο Στέφανος Κασσελάκης πιστεύει πως θα έχει χρόνο ξεκούρασης στον στρατό, και θα τον αξιοποιήσει για το κόμμα εν όψει Ευρωεκλογών! Να σημειωθεί ότι η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί ξεκούρασης στον Στρατό, έγινε στα κοινωνικά του δίκτυα…

Η Ράνια Τζίμα λοιπόν ακούγοντας τη φράση που μεταφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA χαμογέλασε και είπε, «Πάντως κανονικά η βασική εκπαίδευση δεν είναι για να ξεκουράζονται. Συγγνώμη, το λέω γιατί ακούνε και πολλοί νέοι άνθρωποι που θα μπουν στον Στρατό. Δεν είναι ακριβώς φάση ξεκούρασης αυτό. Δεν ξέρω σαν γυναίκα, αλλά λέω τι έχω ακούσει». Για να απαντήσει ο Γιάννης Πρετεντέρης – υπεκφεύγοντας, «Εγώ είμαι του Ναυτικού, οπότε δεν θέλω να πω τίποτα. Ήταν και άλλα τα χρόνια τότε»! «Ε, τι ξεκουραζόσασταν;» επέμεινε η Ράνια Τζίμα!

Comments are closed.