To Scorpios είναι για εσένα – Το απόλυτο viral στο Tik Tok

… που μιμούνται διάσημοι, άσημοι και παιδιά – ΒΙΝΤΕΟ

«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; To Scorpios είναι για εσένα!» είναι το βίντεο που κάνει θραύση στο Tik Tok και το μιμούνται όλοι στη γνωστή πλατφόρμα, από διάσημους, ινφλουέσερ και σελέμπριτι, μέχρι γέροι και παιδιά!

Όλα ξεκίνησαν από ένα μικρό μπαρ στην Καλλιθέα που χρησιμοποίησε την πλατφόρμα για να διαφημιστεί και μέχρι σήμερα κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ, αφού έχει συγκεντρώσει (το βίντεο) σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές!

Η ξένη προφορά που συνοδεύει την παραπάνω φράση, μαζί με το «μπαμ» που ακολουθεί, δημιουργούν ένα επικό αποτέλεσμα στα βίντεο που έχει φτιάξει η ομάδα του Scorpios. Στη συνέχεια του βίντεο γνωρίζουμε τις… Αbsolut, Gordon’s και Martini που διαθέτει το μαγαζί και επιστρατεύονται για τη διαφήμιση.

Σε ένα από τα τελευταία βίντεο, η γυναίκα που μας ξεναγεί στο μικρό μπαρ της Καλλιθέας μάς γνωρίζει και τις κοπέλες του μαγαζιού, δύο εκ των οποίων είναι από τη Ρωσία.

@scorpiosmusicbarathens Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens

Στη συνέχεια ακολούθησε βίντεο διευκρινιστικό πως «το μαγαζί μας δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλικές υπηρεσίες» για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις!

Comments are closed.