Πυροβόλησαν γενικώς

 

Στις τηλεοπτικές κριτικές το έχει ρίξει εσχάτως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα… Για την ακρίβεια, εστιάζει, κάνοντας κριτική στους δημοσιογράφους που φιλοξενούν τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη στις εκπομπές τους. Έτσι μετά το «χώσιμο» στο δελτίο ειδήσεων του MEGA και στους Τζίμα – Πρετεντέρη για τον τρόπο που ρωτούσαν τον Στέφανο Κασσελάκη… Σήμερα συνεχίζει με διθυράμβους για τους Παπαδάκη – Αναστασοπούλου που φιλοξένησαν στην πρωινή τους εκπομπή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην κριτική της για τη σημερινή συνέντευξη Κασσελάκη στον ΑΝΤ1 η βουλευτής Επικρατείας γράφει τα καλύτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους δυο πρώην συναδέλφους της αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Αν η συνέντευξη στο Mega πρέπει να διδάσκεται στις σχολές ως παράδειγμα προς αποφυγήν, η συνέντευξη του ΑΝΤ1, ας διδάσκεται ως παράδειγμα προς μίμησιν για τους νέους συναδέλφους».

Συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα έγραψε: «Ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΑΝΤ1.

Επειδή ορισμένοι θεώρησαν πως η κριτική μου για την συνέντευξη στο Mega είχε κομματικό και όχι αμιγώς δημοσιογραφικό πρόσημο, ιδού οι εντυπώσεις μου από την εμφάνιση του Κασσελάκη στο Καλημέρα Ελλάδα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου έκαναν σκληρές ερωτήσεις, έθιξαν αιχμηρά ζητήματα και γενικώς πολυβόλησαν – ως όφειλαν – τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ χωρίς να τού χαριστούν στο παραμικρό.

Ψύχραιμοι, αντικειμενικοί, σωστοί επαγγελματίες έδωσαν άψογο δείγμα γραφής του τρόπου που «ανακρίνεται»ένα πολιτικό πρόσωπο.

Αν η συνέντευξη στο Mega πρέπει να διδάσκεται στις σχολές ως παράδειγμα προς αποφυγήν, η συνέντευξη του ΑΝΤ ας διδάσκεται ως παράδειγμα προς μίμησιν για τους νέους συναδέλφους».

Comments are closed.