Η επίδειξη της κάλτσας Κασσελάκη σε Λιάγκα – Παπαδάκη να διδάσκεται στα πανεπιστήμια;

Και επιτέλους ας απαντήσει κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ στην απορία του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, «ποιος είναι πιο όμορφος, ο Κασσελάκης ή ο Κλούνεϊ»…

Η συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στο MEGA, στους Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη, είναι παράδειγμα προς αποφυγήν κατά τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα… Και για αυτό – κατά την ίδια, «Θα πρέπει να διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας ως το απόλυτο πρότυπο προς αποφυγήν». Ξεκάθαρο!

Αντίθετα για τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον ΑΝΤ1, στους Παπαδάκη και Αναστασοπούλου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι πρέπει να διδάσκεται ως παράδειγμα προς μίμησιν για τους νέους συναδέλφους… Σαφές!

Η απορία τώρα είναι η εξής: Η επίδειξη της κάλτσας με τους αστακούς που φορούσε ο Στέφανος Κασσελάκης στους τηλεθεατές στη συνέντευξη Παπαδάκη και στη συνέχεια στον Γιώργο Λιάγκα και μάλιστα απρόσκλητα, αφού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπούκαρε μόνος του στο στούντιο, θα πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια; Επιπλέον, η φράση του προέδρου στον Γιώργο Λιάγκα «καλά, δεν μπορείς να πουλήσεις ένα Σιτροέν;», εννοώντας προφανώς ότι ο ίδιος το παίζει στα δάχτυλα το «σπορ», θα πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια, στις αρετές που πρέπει να έχει ένας υποψήφιος αρχηγός κόμματος ή όχι;

Επίσης, θα απαντήσει κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ στην απορία του Λιάγκα, «ποιος είναι πιο ωραίος, ο Κασσελάκης ή ο Κλούνεϊ»; Όχι τίποτα άλλο, γιατί εκείνη τη στιγμή του διλήμματος, ο πρόεδρος θυμήθηκε ότι είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εγκάλεσε τον Λιάγκα, λέγοντάς του, να δείξει σεβασμό και να μην του θέτει αφελή διλήμματα! Καθαρό!

Comments are closed.