Τα 2 ευρώ θα αγγίξει πάλι η αμόλυβδη

“Η βόλτα του Έλληνα με το αυτοκίνητο νομίζω ότι αποτελεί ένα παράδειγμα του πολύ παρελθόντος” λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων – εμπόρων καυσίμων Αττικής

Ο πρόεδρος πρατηριούχων – εμπόρων καυσίμων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου, μίλησε στα Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Πρωινές Ιστορίες» με το δημοσιογράφο Γιάννη Αργυρό.
Μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

Με αφορμή την άνοδο της τιμής των καυσίμων
Ν.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Τους τελευταίους δύο μήνες έχει αυξηθεί η τιμή του πετρελαίου μπρεντ γύρω στα 10% δηλαδή από το 73$ που είχε προσεγγίσει στις αρχές του χρόνου τώρα πια ξεπερνάει τα 86$.
Ν.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Η μέση τιμή της βενζίνης σήμερα είναι στο 1,93€ το λίτρο και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα περάσει το 1,95€ με προοπτική ανόδου. Δηλαδή μετά το τριήμερο της 25ης Μαρτίου προφανώς θα δούμε τιμές οι οποίες θα είναι πολύ κοντά στα 2€.
Ν.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ενώ υπάρχουν αποθέματα ενώ η παραγωγή έχει ξεπεράσει τον μέσο όρο των τελευταίων τριών ετών σε πετρέλαιο δεν βλέπουμε το πετρέλαιο να πέφτει, αυτό είναι ένα προμήνυμα θα κάτι που θα επακολουθήσει.
Ν.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Είθισται όταν πλησιάζουμε στο Πάσχα η τιμή να ανεβαίνει σε όλη την Ευρώπη και στη χώρα μας, θεωρώ ότι η ακρίβεια αυτή θα συνεχιστεί και πιστεύω ότι θα παγιωθεί στο επίπεδο των 2€ για την αμόλυβδη και στο επίπεδο του 1,80€ για το πετρέλαιο κίνησης ιδιαίτερα υψηλές τιμές για τα ελληνικά δεδομένα. Η βόλτα του Έλληνα με το αυτοκίνητο νομίζω ότι αποτελεί ένα παράδειγμα του πολύ παρελθόντος.

Comments are closed.