Ασπόνδυλος

«Ασπόνδυλο αλήτη» αποκαλεί ο Νίκος Μπογιόπουλος (REAL FM) τον Άρη Πορτοσάλτε (ΣΚΑΙ), χωρίς να τον κατονομάζει, με αφορμή τη δήλωση του τελευταίου ότι είναι «γελοιότητα» η συλλογή υπογραφών για την άρση ασυλίας βουλευτών και υπουργών, με πρωτοβουλία των συγγενών των θυμάτων… Αλλά και για την τοποθέτηση του δημοσιογράφου, στη χθεσινή πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού που έκανε λόγο για «ψύχωση» της κοινωνίας (εννοώντας κατά του πρώην υπουργού Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή). (εδώ)

Ο Νίκος Μπογιόπουλος αναφέρθηκε στις δηλώσεις Πορτοσάλτε χωρίς όμως – όπως ήδη αναφέραμε, να κατονομάζει τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, τόσο από τη ραδιοφωνική του εκπομπή όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μπογιόπουλος έγραψε στο Twitter: «Τι είναι αυτός που αποκαλεί “γελοιότητα” τις υπογραφές υποστήριξης 1.350.000 πολιτών κάτω από το ψήφισμα των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών; Τι είναι αυτός που αποκαλεί “ψύχωση” την έγνοια, το ενδιαφέρον, την απαίτηση της κοινωνίας να μην κουκουλωθεί, να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη; Απάντηση: Αλήτης είναι. Ασπόνδυλος αλήτης».

Comments are closed.