Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε Action24 και Attica TV – Πρότυποι τηλεοπτικοί σταθμοί για την Ελλάδα

… με μοντέλο το BBC και το Euronews

Σε πρότυπους τηλεοπτικούς σταθμούς εξελίσσονται το ACTION 24 και ο Attica TV, μετά την εκ βάθρων αναβάθμιση του τεχνολογικού τους εξοπλισμού, καθιστώντας τους νούμερο ένα στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή στην τηλεόραση. Τα δυο κανάλια ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να απολαμβάνουν την πιο άρτια εικόνα στους δέκτες τους, ενώ ταυτόχρονα ως χρήστες των κοινωνικών δικτύων να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία που εκπέμπεται και από τα social media.

Τεχνικό κλιμάκιο της εταιρίας των δυο σταθμών βρέθηκε πρόσφατα στο BBC, αλλά και την έδρα του Euronews στη Ρουμανία, προκειμένου να ενημερωθούν και εν συνεχεία να εισάγουν στη χώρα μας την πιο σύγχρονη τεχνολογία στην τηλεόραση, για λογαριασμό του ACTION 24 και του Attica TV… Τεχνολογίες με πολλαπλούς αυτοματισμούς που διευκολύνουν το έργο των δημοσιογράφων και μετατρέπει σε μοναδική εμπειρία τη μεταφορά της είδησης στον τελικό αποδέκτη, είτε ως τηλεθεατή είτε ως χρήστη των κοινωνικών δικτύων!

Η τεχνολογική αναβάθμιση στην οποία προχωρούν οι δυο τηλεοπτικοί σταθμοί, δεν βελτιώνει μόνο την ποιότητα των προγραμμάτων που απολαμβάνει ο τηλεθεατής, αλλά επιπλέον, δίνει έμφαση και στα social media εξασφαλίζοντας για τους χρήστες άμεση ενημέρωση για όλα τα γεγονότα.

Συμπερασματικά λοιπόν, η τεχνολογική αναβάθμιση του ACTION 24 και του Attica TV με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην Ευρώπη και τον κόσμο, αλλάζει ριζικά τη θέαση των δυο σταθμών και ταυτόχρονα καθιστά την πληροφορία προσβάσιμη στα social media.

Comments are closed.