Ο Ιερώνυμος για τη συνάντηση με Κασσελάκη – Τι είπε για τον γάμο του

 

Την αποκάλυψη ότι συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη έκανε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέροντας «Εμείς κρατάμε τη δική μας θέση τα διδάγματα και την ιστορία». Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για τον γάμο του κ. Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ στην Κρήτη το καλοκαίρι, είπε μόνο «Ε, να πάτε να γλεντήσετε», ενώ στην ερώτηση τι του εύχεται απάντησε «Καλή φώτιση για όλους μας».

Την ίδια ώρα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε και με τον πατέρα Αντώνιο μετά από αίτημά του αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Ο αρχιεπίσκοπος συναντιέται με όποιον του το ζητήσει. Μου το ζήτησε ο πατέρας Αντώνιος και συναντηθήκαμε».

Ως προς την υπόθεση ο αρχιεπίσκοπος ανέφερε, «Δεν ξέρω ποια θα είναι η αλήθεια, θα το μάθουμε. Δεν παύει να είναι παιδί μου (σ.σ. ο πατέρας Αντώνιος) όπως και πολλοί άλλοι και τον αγαπώ όπως ο πατέρας τα παιδιά του… Να ευχηθούμε να λάμψει η αλήθεια και αυτή να δικαιώσει ή να αφήσει ορισμένους ανθρώπους σε δοκιμασία. Εμείς πρέπει να αγαπάμε κάθε άνθρωπο».

Comments are closed.