Τσαγκαρουσιάνος: Δεν είπε κάτι ανεδαφικό ο Καρβέλας

 

…”Απλώς δεν δικαιούται δια να ομιλεί” προσθέτει σε άπταιστα “παλαιοπασοκικά” ο εκδότης της LIFO

«Λοιπόν, δεν είπε κάτι τόσο ανεδαφικό ο Καρβέλας» γράφει ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος στη LIFO και προσθέτει, «Απλώς το είπε με υπερβολή τραμπούκου. Γι αυτό και η κουβέντα πήγε αλλού. Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα στην λαϊκή τηλεόραση».

Ο εκδότης της LIFO παραδέχεται ότι είδε κάποια αποσπάσματα της συνέντευξης Καρβέλα, διότι «Ολόκληρη δεν αντέχεται, σε τρελαίνουν τα τικ του ανδρός» και έγραψε το αυτονόητο, αφού λίγο πριν περιγράφει ότι – επίσης, δεν αντέχεται «Η φτωχή οίηση του πνευματικού ταγού των Παρατράγουδων».

Το αυτονόητο κατά τον Στάθη Τσαγκαρουσιάνο (και όχι μόνο) είναι ότι «Εξίσου δεν αντέχονται και όσοι εθίγησαν επειδή έβρισε το Κοινοβούλιό τους. Ήξεραν πολύ καλά τι αγοράζουν, όταν τον καλούσαν. Και γνωρίζουν επίσης, ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν σπουδαία γνώμη για τους πολιτικούς τους» για να καταλήξει, «Ας το παραδεχθούμε, δεν είμαστε χαρούμενοι για το επίπεδο της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτικών. Από ηθική άποψη, κυρίως. Υπάρχει διάχυτη η αίσθηση, ότι όλα είναι χρήμα. Και υποκρισία».

Comments are closed.