Το MEGA ζητάει από το «ΘΕΜΑ» να αποκαλύψει πού βρήκε το μονταρισμένο υλικό

… για τα Τέμπη – Και μάλιστα το ζητάει, ΤΩΡΑ!

Τα καλύτερα έρχονται στα media… Και αυτό που είδαμε απόψε είναι μόνο το τρέιλερ… Τι είδαμε απόψε; Για πρώτη φορά ένα Μέσο να ζητά από ένα άλλο Μέσο να αποκαλύψει τις πηγές του!

Με άλλα λόγια από το δελτίο του το MEGA απόψε ζήτησε από το «ΘΕΜΑ» να αποκαλύψει πού βρήκε το μονταρισμένο υλικό που μετέδωσε τις πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα των Τεμπών… Και όπως έχει αποδειχθεί πρόκειται για μονταρισμένο υλικό! Μάλιστα ο δημοσιογράφος που παρουσίαζε το θέμα, ανέφερε χαρακτηριστικά να μας πει το ίδιο το Μέσο από πού πήρε το υλικό, αν δηλαδή το πήρε μονταρισμένο ή αν έκανε το ίδιο το Μέσο το μοντάζ! Καταπληκτικό!

Είναι αλήθεια όμως, ότι όλοι στην πολικομιντιακή πιάτσα αυτό συζητούν εδώ και αρκετές ημέρες, ειδικά μετά την πρόταση δυσπιστίας της περασμένης εβδομάδας… Πράγματι το «ΘΕΜΑ» έχει το «προνόμιο» να γνωρίζει ποιος είναι πίσω από τη μονταζιέρα, αλλά είναι στη διακριτική του ευχέρεια εάν θα το αποκαλύψει. Κανείς όμως δεν πιστεύει ότι θα το αποκαλύψει για ευνόητους λόγους! Και οι ευνόητοι λόγοι δεν είναι διότι προστατεύει τις δημοσιογραφικές πηγές…

Comments are closed.