Διαφοροποίηση Φάμελλου και Γιαννούλη από την Ακρίτα

 

Διαφοροποιούνται από τις αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα που προκάλεσαν την αντίδραση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, τόσο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος όσο και ο βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Γιαννούλης.

Ειδικότερα ο Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στην εκπομπή «Στο Κέντρο» του ΕΡΤNews, είπε: «Έχω την αίσθηση ότι αυτή η συζήτηση κινδυνεύει να τροποποιήσει το πραγματικό ερώτημα που είναι το κατηγορητήριο του κυρίου Καραμανλή» και πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε εάν απηχεί την επίσημη κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, η επίθεση της Έλενας Ακρίτα στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, «Νομίζω ότι ο Στέφανος Κασελάκης χθες το βράδυ, αλλά και εγώ σήμερα έχουμε πει σε όλους τους τόνους ότι επειδή η συζήτηση η οποία αναπτύσσεται -και δεν αναφέρομαι στην αρχική ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα- όλα αυτά που διημείφθησαν γιατί υπήρχαν άλλες προκλητικές αναρτήσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση επειδή επακολούθησε και η αναγγελία της αγωγής – μήνυσης αλλά και η δήλωση του πρωθυπουργού και όλο αυτό έχει γίνει μια ιστορία πλέον ενιαία, έχω την αίσθηση ότι αυτή η συζήτηση κινδυνεύει να τροποποιήσει το πραγματικό ερώτημα που είναι το κατηγορητήριο του κυρίου Καραμανλή».

«Είναι προφανές ότι θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ το αίτημα της κ. Ακρίτα για άρση της ασυλίας της μετά την προσφυγή στη Δικαιοσύνη της κας Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Το ζήτησε η ίδια αυτό. Και ο κ. Κασσελάκης ήταν απολύτως ακριβής. Είπε ότι επικροτεί την πρωτοβουλία του κυρίου πρωθυπουργού να λειτουργήσει δίπλα στη σύζυγό του ενώπιον του ελληνικού δικαστηρίου και τον καλεί ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων να βρεθούν και όλες οι υπόλοιπες οικογένειες που ψάχνουν το δίκαιο τους για τα Τέμπη».

«Έχω την προσωπική μου άποψη, στην ατζέντα αυτές οι δημόσιες διατυπώσεις, που αποκτούν προσωπικό χαρακτήρα, δεν είναι και ό,τι καλύτερο στην πολιτική όταν έχεις, δυστυχώς και το λέω με πόνο, το πολιτικό πλεονέκτημα να παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα, έμπλεα ψεμάτων για πολύ σημαντικά ζητήματα» σημείωσε ο Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στο Action24.

Comments are closed.