Αμηχανία, έλλειψη εξοικείωσης, αλλά και χαμόγελα

Τι νούμερα έκανε η πρόεδρος της Δημοκρατίας στους «Πρωταγωνιστές»

Ένα εξαιρετικό πορτραίτο της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου «φιλοτέχνησε» ο Σταύρος Θεοδωράκης και η εκπομπή του «Πρωταγωνιστές» εχθές το βράδυ στον ALPHA. Ο δημοσιογράφος με την κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στις παρυφές της Ροδόπης στη Σταυρούπολη που είναι το «καταφύγιο» της προέδρου, δίπλα στο Νέστο και μετέδωσε καταπληκτικές εικόνες με περιπάτους μέσα στη φύση, σε καλντερίμια, αλλά και στον εγκαταλελειμμένο σιδηροδρομικό σταθμό που δίπλα ο παππούς της είχε παντοπωλείο. Η «εγγονή του Χρηστάκη» όπως την αποκαλούσαν συχνά.

Η εκπομπή ξεκίνησε με συζήτηση στο θρακιώτικο σπίτι όπου μεγάλωσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ολοκληρώθηκε στο γραφείο της στο προεδρικό Μέγαρο στην Ηρώδου Αττικού.

Η πρόεδρος δεν έχει συνηθίσει απόλυτα με τον φακό της τηλεόρασης, παρά το γεγονός ότι συμπληρώνει τέσσερα χρόνια στην προεδρία της Δημοκρατίας… Έτσι η κάμερα της εκπομπής αποτύπωσε κάποιες στιγμές συστολής, αλλά και αμηχανίας… Ωστόσο οι αναφορές της προέδρου στα παιδικά της χρόνια ήταν γλυκές, ενώ όταν απαντούσε για κοινωνικά και πολιτικά θέματα ο τηλεθεατής διέκρινε, άλλοτε έλλειψη εξοικείωσης και άλλοτε μια φειδώ που μπορεί να προέρχεται και από τη μακρά θητεία της στη δικαιοσύνη. Εκεί όμως που έδειχνε να χαμογελά και να φωτίζεται το πρόσωπό της ήταν όταν αναφερόταν στην αγάπη της για τις γάτες, και τα αδέσποτα, αλλά και στα θέματα της προστασίας της Μεσογείου που έχει πάρει κάποιες πρωτοβουλίες.

Η εκπομπή κατάφερε να ηγηθεί στη ζώνη της και ειδικότερα μετά τα μεσάνυχτα που μεταδόθηκε, αφού τερμάτισε πρώτη στον ανταγωνισμό με 9,5% στο σύνολο του κοινού και 7,9% στο δυναμικό κοινό.

Comments are closed.