Ο κόκορας του Αρκά και η τηλεθέαση του ζεύγους Ματσούκα – Κόκκαλη στον Χατζηνικολάου

 

Την πλειοψηφία των τηλεθεατών της μεταμεσονύχτιας ζώνης συγκέντρωσε η συνέντευξη του Νίκου Χατζηνικολάου στο νιόπαντρο ζευγάρι Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρο Κόκκαλη που φιλοξενούσε εχθές το βράδυ στο στούντιο του «Ενώπιος ενωπίω». Η εκπομπή εστίασε στη γνωριμία τους, στη σχέση και στον πρόσφατο γάμο.

«Ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον» δήλωσε το νιόπαντρο ζευγάρι… Ενώ δεν έλειψε και η συγκίνηση, αφού μετά το απόσπασμα στο οποίο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής η αδελφή της Δήμητρας Ματσούκα, η ηθοποιός σκούπισε τα μάτια της και εμφανώς συγκινημένη είπε, «Δεν έχω ξανασυγκινηθεί ποτέ στη ζωή μου σε εκπομπή».

Ένα άλλο χαριτωμένο σημείο στη διάρκεια της συνέντευξης ήταν όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε «τι λατρεύουν ο ένας στον άλλον και τι τους ενοχλεί». Με τον Πέτρο Κόκκαλη να απαντά με χιούμορ ότι έχουν πρόβλημα με τους φορτιστές! Συμπληρώνοντας, «Λατρεύω την ενσυναίσθησή της, την ικανότητα να ταυτίζεται, την ευφυΐα, το χιούμορ».

Ενώ η Δήμητρα Ματσούκα απάντησε, «Λατρεύω την ευφυΐα του και την καλοσύνη του και τον τρόπο που περπατάει, ζαλίζομαι. Με ενοχλεί πάρα πολύ η ευκολία, με την οποία τον παίρνει ο ύπνος. Αισθάνομαι σαν τον Κόκορα του Αρκά»!

Τέλος να σημειωθεί ότι την εκπομπή παρακολούθησαν 202.000 τηλεθεατές εκ των οποίων 70.000 ανήκε στο δυναμικό κοινό.

Comments are closed.