Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην αστυνομία, δεν ντρέπονται; Έχω πολύ μίσος μέσα μου

… Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

«Τι νόμοι είναι αυτοί, τι σαθρό σύστημα είναι αυτό… Την έσφαξαν σαν τραγί μπροστά στο αστυνομικό τμήμα» δήλωσε οργισμένη η Κούλα Αρμουτίδου μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA. «Έχω πολύ μίσος μέσα μου» πρόσθεσε η χαροκαμένη μητέρα.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε κατά της αστυνομίας και της πολιτείας για την αναισθησία τους, όπως χαρακτηριστικά είπε συμπληρώνοντας «Δυστυχώς, με την περίπτωση της Κυριακής ξαναθυμήθηκα την περίπτωση του δικού μου παιδιού. Με λυπεί και με θυμώνει ότι αυτό το βίαιο γεγονός συνέβη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα. Ένας ποινικός αστυνομικός που έχει καταδικαστεί να φυλάει; Ποιος; Αυτός που ήταν μέσα σε ιστορία με πλαστά διαβατήρια; Τι σαθρό σύστημα είναι αυτό; Τι νόμοι; Να σφάζεται σαν τραγί μία κοπελίτσα μπροστά σε αστυνομικό τμήμα;» και συνέχισε η οργισμένη μητέρα, «Δεν θέλω να ακούω τη λέξη «καρατομήθηκαν». Νόμοι είναι αυτοί; Γι’ αυτό συμβαίνουν και θα συμβαίνουν όλα αυτά! Κι αυτές οι αστυνομικίνες, γυναίκες 60 χρονών, αντί να αγκαλιάσουν αυτό το κορίτσι που πήγε εκεί επειδή φοβόταν και κινδύνευε… το έδιωξαν; Δεν ντρεπόμαστε; Αν ήταν πολιτικάντηδες, δέκα περιπολικά θα είχαν στείλει! Αν αυτό συνέβαινε στη δική τους κόρη, τι θα έκαναν».

Και η κυρία Αρμουτίδου κατέληξε, «Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη πλέον στην Αστυνομία. Έχω απόστρατο αδελφό αλλά δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους! Έτσι έδιωξαν και το δικό μου το παιδί! Τα σκουπίδια! Εκείνος ο αστυνομικός ο Πατρινός, έχω πολύ μίσος μέσα μου, και ο άλλος ο Αθηναίος! Πήγε το παιδί μου και δεν βρήκε προστασία»!

Comments are closed.