Το άγνωστο ραντεβού της άτυχης Κυριακής και του δολοφόνου της αποκαλύπτει για πρώτη φορά το “Επί Τόπου”

…αύριο, Σάββατο στις 09:50 στο OPEN με τον Νάσο Γουμενίδη

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 09:50 στο OPEN, με αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Ακόμα, όλα τα νέα στοιχεία για τα Τέμπη και για το που στρέφεται η έρευνα.

Το Σάββατο 6 Απριλίου στις 09:50, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα και την κρισιμότητα της κατάστασής του. Μιλάνε άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον και μεταφέρουν το τι πραγματικά συμβαίνει και πώς το διαχειρίζονται. Τι λένε οι γιατροί και τι περιμένουν οι οικείοι του.

Ακόμα, ο Νάσος Γουμενίδης παρουσιάζει νέα συγκλονιστικά στοιχεία που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Η εκπομπή αποκαλύπτει για πρώτη φορά το άγνωστο ραντεβού μεταξύ του δράστη και της άτυχης Κυριακής.

Μια ακόμα συγκλονιστική υπόθεση έρχεται ξανά στο προσκήνιο και το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» συνεχίζει τις αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της Σταυρούλας, η οποία είχε βρεθεί νεκρή ανοιχτά του Πόρου. Ένα νέο στοιχείο που ανατρέπει τα δεδομένα.
Την Κυριακή 7 Απριλίου στις 09:50, βλέπουμε όλα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στο «JUST THE 2 OF US», ποιες εμφανίσεις ξεχώρισαν, αλλά και όλο το ρεπορτάζ από το backstage.

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή μετά από τα εκτενή τους ρεπορτάζ για τα Τέμπη συνεχίζουν ασταμάτητα τις αποκαλύψεις για το δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα. Η εκπομπή φέρνει στο φως ένα νέο στοιχείο για το που στρέφεται η έρευνα.
Μετά από το αποκλειστικό θέμα της προηγούμενης εβδομάδας για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην υπόθεση του Μεσολογγίου και του άτυχου Μπάμπη, το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» αποκαλύπτει τρία νέα πρόσωπα που έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών. Ποιος είναι ο ρόλος τους και που στοχεύουν οι έρευνες;

«ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗ: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.

Comments are closed.