Συνάντηση Αυτιά – Παπαδάκη – Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά

 

Δυο δεκαετίες πέρασαν και με ένα συγκινητικό τραγούδι ο Γιώργος Παπαδάκης υποδέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στον στούντιο του “Καλημέρα Ελλάδα” τον Γιώργο Αυτιά… Η παρουσία του δημοσιογράφου και υποψήφιου ευρωβουλευτή πλέον ξεκίνησε «ιστορικά» κάνοντας αναδρομή στη συνεργασία των δυο ανδρών.

Ο Γιώργος Αυτιάς με το που μπήκε μέσα στο στούντιο αγκάλιασε και φίλησε τον Γιώργο Παπαδάκη, ενώ ακουγόταν το τραγούδι «Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά».

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε πως εκτιμά τον Γιώργο Αυτιά γιατί ήταν δίπλα του στις απαρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης και στην καθιέρωση της πρωινής ζώνης. Από την πλευρά του ο Γιώργος Αυτιάς είπε πως εμπνευστής αυτών ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος του άνοιξε μία μεγάλη πόρτα δίνοντάς του τη δυνατότητα να απευθύνεται στον κόσμο και όπως είπε «τον ευχαριστώ πολύ για αυτό».

Στη συνέχεια προβλήθηκαν αποσπάσματα από εκπομπές των αρχών του 2000 με τους δύο δημοσιογράφους να συνυπάρχουν στο τηλεοπτικό πλατό.

«Εγώ φιλοδοξώ να πάω στο ευρωκοινοβούλιο με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας», υπογράμμισε. Ερωτηθείς πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική, είπε ότι «ό,τι δεν ανανεώνεται στη ζωή, πεθαίνει».

Για την αντικειμενικότητα της δημοσιογραφίας είπε «Η αντικειμενικότητα του δημοσιογράφου, κρίνεται από την αποτελεσματικότητα της κριτικής που ασκεί».

Τέλος ανέφερε πως οι κυβερνήσεις της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχουν πετύχει σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας και έχουν φέρει πολλά χρήματα από την Ευρώπη. Ενώ επανέλαβε πως κατεβαίνει στις εκλογές ως εθνική Ελλάδας και με το σύνθημα, “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια”.

Comments are closed.