Έπαιξαν εκ του ασφαλούς

 

Ο Νίκος Ευαγγελάτος φιλοξενώντας στο χθεσινό Live news τον Στέφανο Κασσελάκη, χτύπησε ταβάνι η τηλεθέαση! Μόνο που η τηλεθέαση του Ευαγγελάτου χτυπάει κάθε μέρα ταβάνι, που σημαίνει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ωφελήθηκε, δεδομένου ότι εμφανίστηκε σε μια εκπομπή με υψηλή τηλεθέαση. Αλλά και ο Κασσελάκης δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια, έκανε το «δώρο» του στον δημοσιογράφο, και του έδωσε την ευκαιρία να μπει πρώτος με κάμερα στο σπίτι του για να πάρει πλάνα!

Με αυτά και με αυτά λοιπόν η χθεσινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA συγκέντρωσε 18,6% στο σύνολο του κοινού και 13,5% στο δυναμικό.

Αντίθετα η συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη πήγε καλά, αλλά η εκπομπή αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό… Με άλλα λόγια στο σύνολο του κοινού συγκέντρωσε 15,2% και στο δυναμικό κοινό 11,4%.

Πάντως και ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης φιλοξενήθηκαν σε δυο εκπομπές που τις παρακολουθεί φανατικά το τηλεοπτικό κοινό… Και κατάφεραν να περάσουν τα μηνύματα που ήθελαν! Έπαιξαν δηλαδή εκ του ασφαλούς!

Comments are closed.